Mouka, mléko a vejce se dobře umíchají. Naleje se do vymazané formy (23 cm). Na to se dá šunka, cibule a sýr. Nebo - tuňák, cibule, sýr. Nebo - špek, rajče, cibule. Nebo - podle vlastní chuti. Peče se asi 40 min. na 180 °C. Nebo v remosce asi 30 min. Po 20 min. hlídáme povrch a chráníme alobalem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Svatomír Černín
|13. 5. 2010 17:26
Velice dobré, upravili jsme pro bezlepkovou, bezmléžnou a bezmasou dietu.Ingredience: 1 hrnek bezlepkové směsi Jizerka, 4 hrnky instantního sojového nápoje natural (Kočka),8 vajec, 1 ks Tofu, 1 ks šmakoun, cibule, česnek, majoránka, sušená petrželová nať, koření Vega, sůl, kmín.2 konzervy tuňák ve vlastní šťávě kousky.Postup: Mouku, vejce a sojové mlého ušleháme ručním šlehačem, osolíme,přídáme 2 kávové ĺžičky sušené petrželové nati, 2 kávové lžičky majoránky, 1 lžičku celého (nebo drceného kmínu)a prošleháme.Pak nalejeme do dvou olejem vymazaných nádob od remosky Originál. Tofu a šmakouna jemně nastrouháme. smícháme s kořením Vega a rozdělíme do obou nádob. Cibuli nakrájíme na kolečka, česnek na drobno a opět rozdělíme do obou nádob (množství dle vlastní chuti).Poté vyklopíme obsah obou konzerv tuňáka na sítko, necháme okapat, rozmělníme na drobno a dáme do obou nádob.