Mouku, vejce a sojové mléko ušleháme ručním šlehačem, osolíme, přidáme 2 kávové lžičky sušené petrželové nati, 2 kávové lžičky majoránky, 1 lžičku celého (nebo drceného kmínu) a prošleháme. Pak nalijeme do dvou olejem vymazaných nádob od remosky Originál. Tofu a šmakouna jemně nastrouháme, smícháme s kořením Vega a rozdělíme do obou nádob. Cibuli nakrájíme na kolečka, česnek nadrobno a opět rozdělíme do obou nádob (množství dle vlastní chuti). Poté vyklopíme obsah obou konzerv tuňáka na sítko, necháme okapat, rozmělníme nadrobno a dáme do obou nádob.
2
Nádoby vložíme nezakryté do klasické elektrické trouby doprostřed a pečeme na 180°C až surovina ztuhne a lehce zčervená. Možno i z poloviční dávky.