• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Sladký zapečený rohlík
Napište svůj komentář k receptu

Sladký zapečený rohlík

autor: siky1979
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 14
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sladký zapečený rohlík
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • rohlík Starší
    • marmeláda
    • vejce
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Starší rohlík rozkrojíme podélně a promažeme marmeládou. Promazaný rozpůlíme a obalíme ve vejci. Osmažíme a podáváme. Já to dělávám dceři do školy na svačinu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sladký rohlík - loupák

Sladký rohlík - loupák

Slaninový rohlík

Slaninový rohlík

Sladký mrkvový salát

Sladký mrkvový salát

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 17. 10. 2010 11:35

    1*

  • recepty 73 | 4. 10. 2010 21:15

    Náhodou to vůbec strašný nebylo a tukem rohlíky také nenasákly.Rohlíky jsem nerozkrojil úplně,jen nakrojil.Půlku vydlabal,naplnil marmoškou,zaklapl,namočil ve vejci,osmažil a svačinka byla raz-dva!Je to sice trošku jiný postup,ale chuť to má stejnou.Dělal jsem i ,,zákusek chudých,, s tvarohem a dobré je to stejně :-)).Posílám 1 a foto.Jiří

  • Zora Manasová | 2. 2. 2009 21:28

    Skúsim to tak, aby som sa nikoho nedotkla (lebo to teda naozaj nechcem): po pravde tá desiata zaskočila aj mňa, ja som syna naučila na vodu, tú dostáva aj do školy, sladké žbrndy žiadne a Colu naozaj len výnimočne, s tmavým chlebom nie som až tak úspešná, ale väčšinou ho zje aj tak, údeniny je málo, radšej syry a nátierky (to zdedil po tatinovi). Tiež si myslím, že to nie je vhodné do školy, musí to odkrviť mozog nech je to už akokoľvek urobené. U nás u robí muž tak 2-3 krát do roka chlieb vo vajci, je dosť iných vyprážaných jedál (aj keď ja teda nie som zrovna ich veľká milovníčka), na čo si ešte takto pridávať. Tým ale nechcem povedať, že to nemôže byť dobré, nejedla som (aj keď poznám takéto recepty), nehodnotím. Ale povedať pani Zdene, že nie je asi zdatná v kuchyni, no to sa mi zdá dosť nevhodné.Mimochodom, písala, že to robila jej svokra.

  • Zdena z JM | 2. 2. 2009 06:44

    Opět jsem se přesvědčila, že psát negativní komentáře na tyto stránky se prostě nedělá. Paní Soňo, zkuste si znovu přečíst ještě jednou můj komentář, asi jsem jej napsala nějak nesrozumitelně, třeba jeje napodruhé pochopíte. A ať čtu jak čtu, tak jsem Vás ničím neurazila.Pokus se Vás dotklo, že jsem Váš recept nepochválila, tak se moc omlouvám.

  • Marie Šindelová | 1. 2. 2009 14:49

    Koukám,že jste se do toho obuly dámy.Je to sice kalorické,ale občas zhřešíme všichni a možná i hůř.Myslím,že i moje děti by se olizovali,ale dnes jdu péct jablkovou roládu.Je to taky,,dietní,,.Rychlovka na půl hodinky práce se vším všudy a se zakysanou smetánkou....nebe v hubě.viz recepty.

  • Soňa Říčařová | 31. 1. 2009 19:14

    Děkuji a omlouvám se za překlep.Sai - asi.

  • Jana Pátková | 31. 1. 2009 11:08

    Tak jsem to zkusila a jde to, po osmažení nechám na papír.ubrousku, a pak máme křupavý rohlíček s voňavou náplní (dle marmelády), dobrý, dávám 1.

  • niobe nightingale | 31. 1. 2009 08:22

    tohle přece neni útok, ale konstatovaní a dělení se o názory. daleko větší útok jsou podle mě slova: "... ale sai nejste tak zdatná v kuchyni." ... no nic, vařte smažte pečte si každej co chcete a komu chcete, ale neberte ostatnim právo na vyjádření vlastního názoru. prostě mě ani paní Zdeně se tenhle recept nelíbí, a tak jsme to napsaly, o tom ty komenty snad jsou, ne? díky

  • Tereza J. | 31. 1. 2009 07:56

    To, že je rohlík, alebo iné vyprážané jedlo, nasiaknuté tukom, je vyzitka kuchárky. Jedlo sa dá vyprážať tak, že nasiaknuté tukom nebude. Marmeláda - ručím vám za to, že doma urobený lekvár je rozhodne zdravší ako údeniny, ktoré sa podávajú aj maličkým deťom, a deti školopovinné ich majú denne na desiatu, rovnako ako sladké limonády, koly a pod. Vy nedáte deťom rožok na desiatu ? majú vždy celozrnný chlieb ? A čo tie šľahačky, ktoré sa dávajú aj tam, kde stačí obyčajná smotana alebo aj mlieko ? Nepáčia sa mi takéto útoky voči receptom, nie sú fér. Ak niečo nechcem, tak si to upravím alebo jednoduchio nerobím vôbec, ale neútočím.

  • Soňa Říčařová | 31. 1. 2009 00:38

    Milé dámy.Za prvé nedělám to každý den abych měla koukat na to jestli je to zdravé nebo ne.Myslím ,že s rukou na srdci bych našla i u vás ne zrovna chutná nebo jinak skvělá jídla.:-(a paní Zdeno nevím proč jste si brala od tchýně naštěstí jen půlku když nemusíte sladké.s tím tukem si musíte umět taky trochu poradit ale sai nejste tak zdatná v kuchyni.

  • Zdena z JM | 26. 1. 2009 08:59

    Musím souhlasit s Niobe. Před časem mi tento rohlík nabídla tchyně jako nějakou pochoutku. Nejsem na sladké, tak jsem si vzala jen půlku (naštěstí jen půlku), abych neurazila a bylo mi těžko ještě druhý den. Sladký rohlík nasáklý tukem. Vzhledově ani chuťově nic moc. Nevím, jestli to byla chyba kuchařky nebo receptu.

  • Zdena z JM | 26. 1. 2009 08:55

    V tomto musím souhlasit s Niobe. Před časem mi nabídla tento rohlík tchyně, jako nějakou pochoutku. Protože sladké nemusím, vzala jsem si jen půlku (naštěstí jen půlku), abych neurazila a bylo mi těžko ještě druhý den. Sladký rohlík nasáklý tukem. Vzhledově ani chuťově nic moc. Nevím, jestli to byla chyba kuchařky nebo receptu.

  • niobe nightingale | 25. 1. 2009 21:11

    dítěti na svačinu? :-O ježiš... tak to je teda... hustý. to mi docela vyrazilo dech - vždyť tam neni ani jedna surovina, která by alespoň zdálivě připomínala něco vhodnýho ke konzumaci... a o "chuti" nemluvě...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení Sladká jídla
Pokrmy Sladké Pečivo Snídaně Dopolední svačina Svačina Smažení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Marmeláda Rohlík Rostlinný olej Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rakvičky se šlehačkou

Rakvičky se šlehačkou

Bramborák rodeo II.

Bramborák rodeo II.

Nakládaný balkánský sýr III.

Nakládaný balkánský sýr III.

"Slovenský" bramborák

"Slovenský" bramborák

Jarní polévka s krupicovými nočky

Jarní polévka s krupicovými nočky

Kuře na paprice s mrkví

Kuře na paprice s mrkví

Dietní karbanátky

Dietní karbanátky

Karbanátky nebo sekaná s patizonem

Karbanátky nebo sekaná s patizonem

Bramborový chléb

Bramborový chléb

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

74
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
31
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
31
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
29
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
28
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Sladký mrkvový chlebíček
Sladký mrkvový chlebíček
Sladký mrkvový salát
Sladký mrkvový salát
Sladký rohlík - loupák
Sladký rohlík - loupák
Sladký zeleninový salát z paprik, rajčat a okurek
Sladký zeleninový salát z paprik,…
Slaná bábovka s fenyklem
Slaná bábovka s fenyklem
Slaná bábovka s olivami
Slaná bábovka s olivami
  • Recepty.cz
  • Sladký zapečený rohlík
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact