Mrkve a jablka omyjeme, zbavíme jablka jádřinců a mrkve od zelených částí a okrouháme je a nastrouháme na jemno do velké mísy. Přidáme vymačkanou citronovou a pomerančovou šťávu a potom tam dáme ještě asi zatím 2 lžíce medu. Pokud to bude moc kyselé přidáme další 2 lžíce medu a pokud to bude moc sladké přidáme zase trochu šťáv. Nepoužívejte tam žádný cukr, protože i takto je to moc dobré a sladké a navíc je to zdravější než z cukrem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Marek
|4. 12. 2016 10:13
Výbornej,dík ;-)
Nikol
|6. 1. 2016 19:52
Dneska jsem si to udělala a bylo to moc dobré akorát když je tam ten med tak je to moc sladké tak jsem si tam přidala trochu citrónové a pomerančové šťávy a bylo to lepší. Je to moc dobrej recept: ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) Přijde mi to jako dobrej nápad udělat si to k ,,volskému oku´´ jak se tak říka mňam :-)) :-))
Roman Vítek
|10. 12. 2015 17:24
Je mi jen 11 , ale dělám to na oči je to vynikající , ale přidávám i broskvový kompot ;-) .A 1 lžíci cukru, protože tam nedám moc medu a je to trochu kyselé :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) .