• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Napište svůj komentář k receptu

Sladko-kyselé vepřové po thajsku

autor: TheKacabi
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
8fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 1
      ks červená paprika
    • 2
      ks rajčata
    • 4
      stroužek česnek
    • 2
      ks jarní cibulka
    • okurka půlka
    • 300
      g vepřové maso kotlety, nebo jiné libové
    • 150
      g ananas čerstvý
    • 1
      ks červená cibule menší/střední
    • 2
      lžíce olej
    • 2
      lžíce rybí omáčka thajská, nebo Pad Thai sauce - ústřicová
    • pepř drcený
    • 4
      lžička cukr

Postup přípravy receptu

1
Rozehřejte na pánvi olej a přidejte nasekaný česnek, asi po 1 minutce přidejte plátky vepřového. Plátky masa by měly být lehce namražené, aby se vám snáze krájelo - je potřeba nakrájet tenké, dlouhé proužky. Nechte restovat asi 2-3 minutky, občas promíchejte, aby se nespálil česnek. Přidejte cukr, rybí/ústřicovou omáčku a na tenké plátky nakrájenou cibuli a restujte další 3 minutky než směs trochu ztmavne - cukr lehce zkaramelizuje.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

2
Přidejte na malé kostky nakrájenou papriku, rajčata na měsíčky a na kousky nakrájený ananas. Nechte dělat na pánvi, další 2 minutky. Mezitím škrabkou nastrouhejte okurku - aby vznikly tenké plátky - střed nechte být (můžete ho sníst). Jarní cibulku šikmo nakrájejte a většinu, spolu s okurkou přidejte do pánve. Nechte poslední minutku - dvě prohřát a servírujte. Podle chuti můžete dosolit, ale není to nutné - rybí i ústřicová omáčka už solená je.
3
Servírujte s trochou čerstvé jarní cibulky a koriandru. Vhodná příloha je rýže nebo asijské vaječné nudle.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně vařit rýži

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí maso ve sladko-kyselé omáčce

Kuřecí maso ve sladko-kyselé omáčce

Kyselé zelí do skla

Kyselé zelí do skla

Kyselé brambory

Kyselé brambory

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové Zelenina
Maso Pokrmy Zdravě i chutně Ze zeleniny Vepřové Oběd Večeře Pozdní večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ananas Červená cibule Červená paprika Česnek Cukr Jarní cibulka Okurka Olej Pepř drcený Rajčata Rybí omáčka Vepřové maso

Jak uvařit rýži

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vejce na maďarský způsob

Vejce na maďarský způsob

Rybízový dort s tvarohem

Rybízový dort s tvarohem

Jednoduchý segedín

Jednoduchý segedín

Mrkvová polévka I.

Mrkvová polévka I.

Hlíva s hořčicí

Hlíva s hořčicí

Luigiho zeleninové rizoto na italský způsob

Luigiho zeleninové rizoto na italský…

Řízky v klobásovém zelí

Řízky v klobásovém zelí

Salát Caprese

Salát Caprese

Plněné knedlíky uzeným masem

Plněné knedlíky uzeným masem

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Jak uvařit rýži

Poslední sledované recepty

21
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
21
Jablečná buchta
Jablečná buchta
20
Čevabčiči
Čevabčiči
19
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
17
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Modelka Carolyn Murphy v 51 letech: Kráska bez make-upu

Modelka Carolyn Murphy v 51 letech: Kráska bez make-upu

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Sladké pohlazení
Sladké pohlazení
Sladké pomazlení
Sladké pomazlení
Sladké zapečené těstoviny s tvarohem
Sladké zapečené těstoviny s tvarohem
Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené ve slanině
Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené ve…
Sladkokyselé kuře
Sladkokyselé kuře
Sladkokyselé restované kuře s mandarinkami
Sladkokyselé restované kuře s…
  • Recepty.cz
  • Sladko-kyselé vepřové po thajsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact