• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Sladké tousty
Napište svůj komentář k receptu

Sladké tousty

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sladké tousty
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • toastový chléb
    • čokoláda
    • moučkový cukr
    • nugeta

Postup přípravy receptu

1
Plátky toustového chleba natíráme arašídovým máslem nebo nugetou a do každého vložíme dvě kostičky čokolády - doporučuji spíše doprostřed a toustovač s čtvercovou plotýnkou. Zapečeme a malinko prochladlé pocukrujeme. Pro milovníky arašídového másla přidávám ještě jeden recept - nasucho opečené plátky toustového chleba, potřeme arašídovým máslem a na něj kyselejší džem nebo marmeládu - úžasná kombinace a mé děti se po této dobrotce mohou utlouci.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cuketové topinky (tousty)

Cuketové topinky (tousty)

Nedělní topinky (tousty)

Nedělní topinky (tousty)

Boloňské tousty

Boloňské tousty

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Renda *** | 31. 10. 2007 18:19

    Co takhle "přehršel"?:-))

  • Sc. | 31. 10. 2007 12:10

    Já vím, že to sem nepatří, ale nedá mi to - úžasné slovenské slovo je "neúrekom". Problém je, že se do češtiny vlastně ani nedá přeložit.

  • Martina Marťásek | 31. 10. 2007 10:50

    Omlouvám se , Zdeno , špatně jsem Vás pochopila - nechutná vám , myslela jsem si , že jste to ani neokusila . Děkuji vám za Váš názor :-) Evi , já třeba na chuť olivám nepřišla dodneška , ale arašídové máslo , to je jiná :-))))

  • Zdena z JM | 31. 10. 2007 10:30

    Nevím,proč to neustále dokola rozebírat.Já nic ani nikoho nesoudím, jen píšu svůj názor a sice, že tahle kombinace mně osobně nesedí.

  • Eva | 31. 10. 2007 10:08

    Já kombinaci arašídového másla a marmelády nebo medu miluji!!Myslím, že na chuť másla je potřeba si zvyknout, podobně jako na chuť třeba oliv.

  • Martina Marťásek | 31. 10. 2007 09:33

    Paní Zdeno , pokud jste už ochutnala a tato kombinace vám nechutná , pak je to v pořádku - byl to jen návrh :-)) Jinak platí a psala jsem to i Mině , dokud nezkusíte , nesuďte :-)

  • Zdena z JM | 31. 10. 2007 06:34

    Vím,jak chutná arašídové máslo.Proto jsem si dovolila napsat,že jeho chuť mi nesedí s chutí marmelády.Ale je to jen můj názor.Samozřejmě,že sto lidí, sto chutí.

  • Martina Marťásek | 30. 10. 2007 20:43

    Zajímavé čtení , dostala jsem se k tomu až teď :-) I Tobě krásný večer a děkuji :-) Pá :-))

  • mina kubikova | 30. 10. 2007 19:57

    slovensky slobodomurar sa rovna ceskemu slobodny zednar....slobodomurari boli clenovia humanistickeho spolku, viac si o tej organizacii najdes ked to vlozis do googlu, tu na tomto fore hadam radsej varme. pekny vecer a papa.

  • Martina Marťásek | 30. 10. 2007 19:02

    Mino , slovenština je krásný jazyk , ráda si přečtu ve slovenštině i knihu , jen po některých slovech musím zapátrat :-)) Stejně , jako mi není jasné co u vás znamená slobodomurar ??? A Neználek mě velice pobavil , to asi i vás tehdy , viďte ? :-))

  • mina kubikova | 30. 10. 2007 18:47

    a teraz mi muz pripomenul, ze este za cias nasho randenia sme sa bavili o knihach, kt. sme citali ako deti a ja som mu opisovala knihu Nevedkove dobrodruzstva a on mne o Neznalkovi....az po polhodine sme prislina to, ze je to jedno a to iste.

  • mina kubikova | 30. 10. 2007 18:45

    jaj.......a take obycajne slovo to je.....:o))))no to su tie slovenske a ceske nuansy....si pamatam ako moja ceska svokra nesmierne ocenila, ked pri nejakej debate som pouzila slovo *slobodomurar*, mne to prislo uplne normalne dovtedy kym som si to prelozila na cesky slobodny zednar....:o)))) tiez take srandovne pre mna.

  • Martina Marťásek | 30. 10. 2007 18:33

    Milá Mino , děkuji za váš názor , opravdu je třeba zkusit , kolikrát se mi stalo , že mi nějaká kombinace nešla pod nos a po ochutnání jsem zcela změnila názor a nebo naopak mi to nechutnalo vůbec , to se bez vyzkoušení nepozná :-)) A výraz "vonkoncom" mě uchvátil - je dokonalý :-)))))) Přeji vám ( i sobě ) , aby jste nebyla z tohoto experimentu zklamaná :-)))

  • mina kubikova | 30. 10. 2007 18:17

    no trosku sa priklanam na stranu zdemy z jm, arasidove maslo poznam po chuti a volajako mi to k tomu dzemu nepasuje, ale je to vsetko o tom ze som to v zivote nejedla, takze nemam ako hodnotit a vonkoncom sa ochutnamiu tohto pokrmu nebudem branit....

  • Martina Marťásek | 30. 10. 2007 14:11

    Paní Zdeno , není tolik slané jak si myslíte , už jste ho ochutnala ? Do chleba se také přidává sůl , nebo kombinace sladkého ovoce a masa - taky to jde dohromady . Samozřejmě , netvrdím , že je to po chuti každému :-) A tahle kombinace ar. másla a marmelády je velice oblíbená v Anglii i USA . . .

  • Milada Ledvinová | 30. 10. 2007 14:00

    Mě se to zdá dobrá kombinace, arašídové máslo tak slané není, a s marmeládou mi ladí.

  • Zdena z JM | 30. 10. 2007 13:39

    Až na to, že arašídové máslo je slané.To by mi s marmeládou nějak nešlo dohromady.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení Sladká jídla
Pokrmy Sladké Pečivo Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Moučkový cukr Nugeta Toastový chléb
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vizovické pečivo

Vizovické pečivo

Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

Pomazánka z Romadúru II.

Pomazánka z Romadúru II.

Plněné papriky II.

Plněné papriky II.

Gulášová polévka z předního hovězího masa

Gulášová polévka z předního hovězího…

Rybízový koláč podle paní Mixové

Rybízový koláč podle paní Mixové

Brokolice nebo květák na italský způsob - zapečený

Brokolice nebo květák na italský…

Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze sterilovaných jablek

Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze…

Koláč s hruškovým / jablečným rozvarem - kynutý

Koláč s hruškovým / jablečným…

Doporučujeme

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

191
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Drožďová (kvasnicová)…
73
Cuketové hranolky
Cuketové hranolky
61
Bezmasá směs z portobella
Bezmasá směs z portobella
53
Bramborové taštičky plněné masem
Bramborové taštičky…
50
Zeleninový salát s medvědím česnekem a vejci
Zeleninový salát s…

Zajímavé články

7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
AHA.cz Bagárová sklidila posměch! Zpěvačka pobavila starou fotkou

Bagárová sklidila posměch! Zpěvačka pobavila starou fotkou

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Ženy.cz Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Blesk.cz Seriálová hvězda Veronika Gajerová (62): Soud kvůli insolvenci!

Seriálová hvězda Veronika Gajerová (62): Soud kvůli insolvenci!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

  • Recepty.cz
  • Sladké tousty
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact