• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Sladké tousty
Napište svůj komentář k receptu

Sladké tousty

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sladké tousty
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • toastový chléb
    • čokoláda
    • moučkový cukr
    • nugeta

Postup přípravy receptu

1
Plátky toustového chleba natíráme arašídovým máslem nebo nugetou a do každého vložíme dvě kostičky čokolády - doporučuji spíše doprostřed a toustovač s čtvercovou plotýnkou. Zapečeme a malinko prochladlé pocukrujeme. Pro milovníky arašídového másla přidávám ještě jeden recept - nasucho opečené plátky toustového chleba, potřeme arašídovým máslem a na něj kyselejší džem nebo marmeládu - úžasná kombinace a mé děti se po této dobrotce mohou utlouci.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cuketové topinky (tousty)

Cuketové topinky (tousty)

Nedělní topinky (tousty)

Nedělní topinky (tousty)

Boloňské tousty

Boloňské tousty

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Renda *** | 31. 10. 2007 18:19

    Co takhle "přehršel"?:-))

  • Sc. | 31. 10. 2007 12:10

    Já vím, že to sem nepatří, ale nedá mi to - úžasné slovenské slovo je "neúrekom". Problém je, že se do češtiny vlastně ani nedá přeložit.

  • Martina Marťásek | 31. 10. 2007 10:50

    Omlouvám se , Zdeno , špatně jsem Vás pochopila - nechutná vám , myslela jsem si , že jste to ani neokusila . Děkuji vám za Váš názor :-) Evi , já třeba na chuť olivám nepřišla dodneška , ale arašídové máslo , to je jiná :-))))

  • Zdena z JM | 31. 10. 2007 10:30

    Nevím,proč to neustále dokola rozebírat.Já nic ani nikoho nesoudím, jen píšu svůj názor a sice, že tahle kombinace mně osobně nesedí.

  • Eva | 31. 10. 2007 10:08

    Já kombinaci arašídového másla a marmelády nebo medu miluji!!Myslím, že na chuť másla je potřeba si zvyknout, podobně jako na chuť třeba oliv.

  • Martina Marťásek | 31. 10. 2007 09:33

    Paní Zdeno , pokud jste už ochutnala a tato kombinace vám nechutná , pak je to v pořádku - byl to jen návrh :-)) Jinak platí a psala jsem to i Mině , dokud nezkusíte , nesuďte :-)

  • Zdena z JM | 31. 10. 2007 06:34

    Vím,jak chutná arašídové máslo.Proto jsem si dovolila napsat,že jeho chuť mi nesedí s chutí marmelády.Ale je to jen můj názor.Samozřejmě,že sto lidí, sto chutí.

  • Martina Marťásek | 30. 10. 2007 20:43

    Zajímavé čtení , dostala jsem se k tomu až teď :-) I Tobě krásný večer a děkuji :-) Pá :-))

  • mina kubikova | 30. 10. 2007 19:57

    slovensky slobodomurar sa rovna ceskemu slobodny zednar....slobodomurari boli clenovia humanistickeho spolku, viac si o tej organizacii najdes ked to vlozis do googlu, tu na tomto fore hadam radsej varme. pekny vecer a papa.

  • Martina Marťásek | 30. 10. 2007 19:02

    Mino , slovenština je krásný jazyk , ráda si přečtu ve slovenštině i knihu , jen po některých slovech musím zapátrat :-)) Stejně , jako mi není jasné co u vás znamená slobodomurar ??? A Neználek mě velice pobavil , to asi i vás tehdy , viďte ? :-))

  • mina kubikova | 30. 10. 2007 18:47

    a teraz mi muz pripomenul, ze este za cias nasho randenia sme sa bavili o knihach, kt. sme citali ako deti a ja som mu opisovala knihu Nevedkove dobrodruzstva a on mne o Neznalkovi....az po polhodine sme prislina to, ze je to jedno a to iste.

  • mina kubikova | 30. 10. 2007 18:45

    jaj.......a take obycajne slovo to je.....:o))))no to su tie slovenske a ceske nuansy....si pamatam ako moja ceska svokra nesmierne ocenila, ked pri nejakej debate som pouzila slovo *slobodomurar*, mne to prislo uplne normalne dovtedy kym som si to prelozila na cesky slobodny zednar....:o)))) tiez take srandovne pre mna.

  • Martina Marťásek | 30. 10. 2007 18:33

    Milá Mino , děkuji za váš názor , opravdu je třeba zkusit , kolikrát se mi stalo , že mi nějaká kombinace nešla pod nos a po ochutnání jsem zcela změnila názor a nebo naopak mi to nechutnalo vůbec , to se bez vyzkoušení nepozná :-)) A výraz "vonkoncom" mě uchvátil - je dokonalý :-)))))) Přeji vám ( i sobě ) , aby jste nebyla z tohoto experimentu zklamaná :-)))

  • mina kubikova | 30. 10. 2007 18:17

    no trosku sa priklanam na stranu zdemy z jm, arasidove maslo poznam po chuti a volajako mi to k tomu dzemu nepasuje, ale je to vsetko o tom ze som to v zivote nejedla, takze nemam ako hodnotit a vonkoncom sa ochutnamiu tohto pokrmu nebudem branit....

  • Martina Marťásek | 30. 10. 2007 14:11

    Paní Zdeno , není tolik slané jak si myslíte , už jste ho ochutnala ? Do chleba se také přidává sůl , nebo kombinace sladkého ovoce a masa - taky to jde dohromady . Samozřejmě , netvrdím , že je to po chuti každému :-) A tahle kombinace ar. másla a marmelády je velice oblíbená v Anglii i USA . . .

  • Milada Ledvinová | 30. 10. 2007 14:00

    Mě se to zdá dobrá kombinace, arašídové máslo tak slané není, a s marmeládou mi ladí.

  • Zdena z JM | 30. 10. 2007 13:39

    Až na to, že arašídové máslo je slané.To by mi s marmeládou nějak nešlo dohromady.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení Sladká jídla
Pokrmy Sladké Pečivo Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Moučkový cukr Nugeta Toastový chléb
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Meruňkové knedlíky po lechtalsku

Meruňkové knedlíky po lechtalsku

Malinový dort - hit všech oslav

Malinový dort - hit všech oslav

Třené houskové knedlíky (nekynuté)

Třené houskové knedlíky (nekynuté)

Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou

Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou

Dršťková polévka z kuřecích žaludků

Dršťková polévka z kuřecích žaludků

Dušená mrkev s džusem, bez jíšky

Dušená mrkev s džusem, bez jíšky

Sníh na perníčky

Sníh na perníčky

Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem

Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem

Kuře pečené s jemnou nádivkou

Kuře pečené s jemnou nádivkou

Doporučujeme

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

100
Jednoduchá fazolková polévka
Jednoduchá fazolková…
98
Salát z buřtů
Salát z buřtů
80
Houbové ragú s nudlemi
Houbové ragú s nudlemi
65
Jahodové řezy - smetanové
Jahodové řezy - smetanové
27
Maso tří barev
Maso tří barev

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Velká proměna Brzobohaté: Překvapila šik účesem

Velká proměna Brzobohaté: Překvapila šik účesem

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Denní horoskop na čtvrtek 25. 9. 2025: Kdo si dá všechny věci do pořádku a kdo sklidí zasloužený úspěch?

Denní horoskop na čtvrtek 25. 9. 2025: Kdo si dá všechny věci do pořádku a kdo sklidí zasloužený úspěch?

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Kauza »únosu« slavného režiséra: Jan Čenský brání Adamce! Nevěří posudku jeho ženy

Kauza »únosu« slavného režiséra: Jan Čenský brání Adamce! Nevěří posudku jeho ženy

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

  • Recepty.cz
  • Sladké tousty
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact