Rohlíky nakrájíme na asi půlcentimetrová kolečka, která namočíme ve vlažném mléce. poskládáme na talíř, posypeme moučkovým cukrem, na pánvi nasucho opraženou strouhankou a zalijeme rozpuštěným máslem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tearsey
|23. 10. 2006 15:34
Kdysi jsme s kamaradkou jeste jako male holky tenhle recept delaly, ale s tou obmenou, ze rohliky byly namocene v mlece, pak se rychle hodily do rozmichaneho vajicka, strouhanky a osmahly na panvi...bylo to vazne skvele. Jeste jsme zkousely na rohlik pred obalenim strouhankou natrit trosku sladkeho tvarohu a pak osmahnout...vazne mnamka
Romana
|24. 2. 2006 21:58
Lepší je normálně uvařit těstoviny a posypat praženou strouhankou s cukrem a zalít rozpuštěným máslem.
Lenka
|23. 2. 2006 13:00
Možná se to zdá divné, ale je to vážně mňamka. Už se to nepeče, připraví se to tak jak je napsané a jí se to.
Zdena z JM
|23. 2. 2006 12:06
No právě-zdálo se mi divné,že by se měly péct,když se naskládají na talíř,ale zároveň se mi zdá divné,že by někdo jedl staré rohlíky rozmočené v mléce.
Anonym
|23. 2. 2006 11:32
já myslím, že když se to má dát na talíř, že už se to nepeče. Udělá se to jak je napsané a sní.
Zdena z JM
|23. 2. 2006 09:45
Tento recept jsem asi nepochopila.To se jako upeče nebo se to jí jen tak-staré rohlíky rozmočené v mléce?