• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Sladké kuře Dakgangjeong
Napište svůj komentář k receptu

Sladké kuře Dakgangjeong

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 7
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sladké kuře Dakgangjeong
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      hrst arašídy
    • 500
      g kuřecí stehna
    • zázvor 1/2 lžičky
    • 1
      lžíce rýžové víno
    • sezamová semínka
    • prolisovaný česnek 1/2 lžička
    • 2
      lžíce kukuřičný škrob
    • olej na smažení
  • Dakgangjeong omáčka
    • pepř mletý
    • 2
      lžíce vinný ocet nebo rýžový
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžička zázvor
    • 3
      lžíce med
    • 3
      lžíce rýžové víno
    • 1
      lžička prolisovaný česnek
    • 2
      lžíce sezamový olej
    • 1
      lžíce chilli pasta gochujang korejská chilli pasta
    • 2
      lžíce třtinový cukr

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí maso očistěte od blan a tuku a nakrájejte na větší kousky. Smíchejte se solí, pepřem, rýžovým vínem, česnekem a zázvorem. Nechte při pokojové teplotě asi 30 minut odležet.
2
V pánvi smíchejte všechny ingredience na omáčku a přiveďte k varu. Stáhněte plamen a nechte asi 4 minuty probublávat do zhoustnutí. Metličkou vmíchejte prosátý škrob. V pánvi rozehřejte vrstvu oleje a postupně zprudka 1–2 minuty smažte ochucené maso. Smažte jej aspoň nadvakrát, jinak příliš ochladíte olej a maso nebude křupavé. Pak oheň pod pánví zvyšte na maximum a ještě asi 30 vteřin všechno maso dosmažte.
3
Kousky ihned vkládejte do omáčky a promíchejte, dokud kuřecí kousky nejsou zcela obalené. Podávejte posypané nasekanými arašídy a sezamovým semínkem
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sladké listové paštičky

Sladké listové paštičky

Sladké mušle

Sladké mušle

Sladké zapečené těstoviny s tvarohem

Sladké zapečené těstoviny s tvarohem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Arašídy Chilli pasta Kukuřičný škrob Kuřecí stehna Med Olej Pepř mletý Prolisovaný česnek Rýžové víno Sezamová semínka Sezamový olej Sojová omáčka Sůl Třtinový cukr Vinný ocet Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Polévka ze zeleného hrášku

Polévka ze zeleného hrášku

Velikonoční syrek

Velikonoční syrek

Dalamánky

Dalamánky

Makovec V.

Makovec V.

Zapékané brambory s brokolicí a kuřecím masem

Zapékané brambory s brokolicí a…

Bramborové šišky se zelím a kuřetem - "Sedlácké kuře"

Bramborové šišky se zelím a kuřetem -…

Jednoduchá ovesná kaše -  zdravě a chutně

Jednoduchá ovesná kaše - zdravě a…

Perníkové řezy s marcipánovým krémem

Perníkové řezy s marcipánovým krémem

Nudle se shiitake

Nudle se shiitake

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

26
Kynutý koláč s tvarohem
Kynutý koláč s tvarohem
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Topinky s houbami a čedarem
Topinky s houbami a…
14
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
14
Domácí kečup
Domácí kečup

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Monika Absolonová v Osvětimi: Navštívila rodinný pomník!

Monika Absolonová v Osvětimi: Navštívila rodinný pomník!

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Sladké "Mandlovky"
Sladké "Mandlovky"
Sladké houstičky
Sladké houstičky
Sladké jednohubky
Sladké jednohubky
Sladké listové paštičky
Sladké listové paštičky
Sladké mušle
Sladké mušle
Sladké nudle s mákem
Sladké nudle s mákem
  • Recepty.cz
  • Sladké kuře Dakgangjeong
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact