• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Sladké kuře Dakgangjeong
Napište svůj komentář k receptu

Sladké kuře Dakgangjeong

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 7
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sladké kuře Dakgangjeong
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      hrst arašídy
    • 500
      g kuřecí stehna
    • zázvor 1/2 lžičky
    • 1
      lžíce rýžové víno
    • sezamová semínka
    • prolisovaný česnek 1/2 lžička
    • 2
      lžíce kukuřičný škrob
    • olej na smažení
  • Dakgangjeong omáčka
    • pepř mletý
    • 2
      lžíce vinný ocet nebo rýžový
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžička zázvor
    • 3
      lžíce med
    • 3
      lžíce rýžové víno
    • 1
      lžička prolisovaný česnek
    • 2
      lžíce sezamový olej
    • 1
      lžíce chilli pasta gochujang korejská chilli pasta
    • 2
      lžíce třtinový cukr

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí maso očistěte od blan a tuku a nakrájejte na větší kousky. Smíchejte se solí, pepřem, rýžovým vínem, česnekem a zázvorem. Nechte při pokojové teplotě asi 30 minut odležet.
2
V pánvi smíchejte všechny ingredience na omáčku a přiveďte k varu. Stáhněte plamen a nechte asi 4 minuty probublávat do zhoustnutí. Metličkou vmíchejte prosátý škrob. V pánvi rozehřejte vrstvu oleje a postupně zprudka 1–2 minuty smažte ochucené maso. Smažte jej aspoň nadvakrát, jinak příliš ochladíte olej a maso nebude křupavé. Pak oheň pod pánví zvyšte na maximum a ještě asi 30 vteřin všechno maso dosmažte.
3
Kousky ihned vkládejte do omáčky a promíchejte, dokud kuřecí kousky nejsou zcela obalené. Podávejte posypané nasekanými arašídy a sezamovým semínkem
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sladké listové paštičky

Sladké listové paštičky

Sladké mušle

Sladké mušle

Sladké zapečené těstoviny s tvarohem

Sladké zapečené těstoviny s tvarohem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Arašídy Chilli pasta Kukuřičný škrob Kuřecí stehna Med Olej Pepř mletý Prolisovaný česnek Rýžové víno Sezamová semínka Sezamový olej Sojová omáčka Sůl Třtinový cukr Vinný ocet Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní okurkový salát

Pikantní okurkový salát

Kynutý ořechový závin

Kynutý ořechový závin

Výborný těstovinový salát s vejcem

Výborný těstovinový salát s vejcem

Adžika masovo-zeleninová směs

Adžika masovo-zeleninová směs

Jednohubky (kanapky) s tresčími játry

Jednohubky (kanapky) s tresčími játry

Bramborové noky s dušeným špenátem

Bramborové noky s dušeným špenátem

Švestkové šátečky s povidly

Švestkové šátečky s povidly

Čokoládová pěna s jahodami

Čokoládová pěna s jahodami

Grilovaná krkovička se zeleným chřestem a dvojím pyré

Grilovaná krkovička se zeleným…

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

154
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
88
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
78
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Krémová polévka z…
63
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
56
Špekáčky na pivu
Špekáčky na pivu

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz S králem je zle? Harry má kráčet po boku Williama za rakví jejich otce

S králem je zle? Harry má kráčet po boku Williama za rakví jejich otce

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Hvězdy ve varu na Innogy party: Hrdličky a pařmeni!

Hvězdy ve varu na Innogy party: Hrdličky a pařmeni!

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Sladké "Mandlovky"
Sladké "Mandlovky"
Sladké houstičky
Sladké houstičky
Sladké jednohubky
Sladké jednohubky
Sladké listové paštičky
Sladké listové paštičky
Sladké mušle
Sladké mušle
Sladké nudle s mákem
Sladké nudle s mákem
  • Recepty.cz
  • Sladké kuře Dakgangjeong
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact