• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Sladké kuře Dakgangjeong
Napište svůj komentář k receptu

Sladké kuře Dakgangjeong

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 7
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sladké kuře Dakgangjeong
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      hrst arašídy
    • 500
      g kuřecí stehna
    • zázvor 1/2 lžičky
    • 1
      lžíce rýžové víno
    • sezamová semínka
    • prolisovaný česnek 1/2 lžička
    • 2
      lžíce kukuřičný škrob
    • olej na smažení
  • Dakgangjeong omáčka
    • pepř mletý
    • 2
      lžíce vinný ocet nebo rýžový
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžička zázvor
    • 3
      lžíce med
    • 3
      lžíce rýžové víno
    • 1
      lžička prolisovaný česnek
    • 2
      lžíce sezamový olej
    • 1
      lžíce chilli pasta gochujang korejská chilli pasta
    • 2
      lžíce třtinový cukr

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí maso očistěte od blan a tuku a nakrájejte na větší kousky. Smíchejte se solí, pepřem, rýžovým vínem, česnekem a zázvorem. Nechte při pokojové teplotě asi 30 minut odležet.
2
V pánvi smíchejte všechny ingredience na omáčku a přiveďte k varu. Stáhněte plamen a nechte asi 4 minuty probublávat do zhoustnutí. Metličkou vmíchejte prosátý škrob. V pánvi rozehřejte vrstvu oleje a postupně zprudka 1–2 minuty smažte ochucené maso. Smažte jej aspoň nadvakrát, jinak příliš ochladíte olej a maso nebude křupavé. Pak oheň pod pánví zvyšte na maximum a ještě asi 30 vteřin všechno maso dosmažte.
3
Kousky ihned vkládejte do omáčky a promíchejte, dokud kuřecí kousky nejsou zcela obalené. Podávejte posypané nasekanými arašídy a sezamovým semínkem
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sladké listové paštičky

Sladké listové paštičky

Sladké mušle

Sladké mušle

Sladké zapečené těstoviny s tvarohem

Sladké zapečené těstoviny s tvarohem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Arašídy Chilli pasta Kukuřičný škrob Kuřecí stehna Med Olej Pepř mletý Prolisovaný česnek Rýžové víno Sezamová semínka Sezamový olej Sojová omáčka Sůl Třtinový cukr Vinný ocet Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kremrole se šlehačkou

Kremrole se šlehačkou

Tvarohové palačinky s čokoládou

Tvarohové palačinky s čokoládou

Janiny kuřecí medailonky

Janiny kuřecí medailonky

Cuketové matesy II.

Cuketové matesy II.

Tvarohová buchta s margotkou

Tvarohová buchta s margotkou

Bezmasé těstoviny - výborné

Bezmasé těstoviny - výborné

Losos grilovaný na cedrovém prkénku

Losos grilovaný na cedrovém prkénku

Buřtguláš trochu jinak

Buřtguláš trochu jinak

Salát z pekingského zelí - zdravě a chutně

Salát z pekingského zelí - zdravě a…

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

142
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
39
Klasické lečo
Klasické lečo
22
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
18
Nepečený borůvkový cheesecake
Nepečený borůvkový…
18
Pizza těsto - rychlé a tenké
Pizza těsto - rychlé a…

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Sladké "Mandlovky"
Sladké "Mandlovky"
Sladké houstičky
Sladké houstičky
Sladké jednohubky
Sladké jednohubky
Sladké listové paštičky
Sladké listové paštičky
Sladké mušle
Sladké mušle
Sladké nudle s mákem
Sladké nudle s mákem
  • Recepty.cz
  • Sladké kuře Dakgangjeong
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact