• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Sladká večeře z kynutého knedlíku
Napište svůj komentář k receptu

Sladká večeře z kynutého knedlíku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sladká večeře z kynutého knedlíku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks knedlík hotový kynutý
    • 1
      sklenice borůvková marmeláda nebo kompot
    • 2
      lžíce mák mletý
    • 2
      lžíce moučkový cukr
    • máslo na polití

Postup přípravy receptu

1
Nakrájíme na plátky knedlík a napaříme ho, jak jsme běžně zvyklí. Ohřejeme marmeládu, nejrychleji v mikrovlnce. Na talíře dáme plátky knedlíku, potřeme marmeládou, posypeme mletým mákem s cukrem a zalejeme máslem. Stačí také posypat pouze cukrem a zalít máslem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybí koláčky na knedlíku

Rybí koláčky na knedlíku

Amolety z kynutého těsta

Amolety z kynutého těsta

Jablkový koláč z kynutého těsta

Jablkový koláč z kynutého těsta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jaja | 11. 11. 2013 20:08

    Byla to reakce na Ivona 01.11.2013 | 9:58 . Nebyla vulgární, jenom jsem podotkla, ža tento web už dávno není reprezentativní. :-)

  • Kamila B.
    Kamila B. | 11. 11. 2013 07:30

    Bohužel už nevím, jaký komentář máte na mysli. Obecně se ale většinou mažou vulgární nebo irelevantní komentáře. :-)

  • jaja | 10. 11. 2013 21:26

    a jéje, tady se mazal komentář, proč?

  • jaja | 9. 11. 2013 14:07

    Tenhle web už dávno nemá hodnotu, o reprezentativnosti pomlčím. :-D

  • Ivona | 1. 11. 2013 09:58

    No to snad ne, vždycky se říkalo, že pro trochu kvalitní recepty je dobré navštěvovat tyto stránky... ale toto.. to je jak z mimi bizarre (zasvěcení tuší, na co narážím). Editoři těchto stránek by mohli trochu probírat vložené recepty, taková jídla přece snižují reprezentativnost a hodnotu celého webu recepty.cz

  • Iva | 27. 10. 2013 13:23

    To já tyhle sladké knedlíky dělám občas dětem k rychlé večeři a můžu říct, že se k ním někdy přidámi já s mužem. Vařit, troufám si říct umím dobře a jednou za čas se klidně odbydeme i takhle. Knedlíky se dají obalit i ve vajíčku a pak potřít hořčicí a posypat cibulí a také to přežijete. Nám to chutná.

  • cccGlenisla | 27. 10. 2013 11:44

    Promňte, ale obrátil se mi žaludek, jen jsem si přečetla postup. Viděla jsem jednou v nemocnici, že to opravdu někdo považuje za jídlo. Proti gustu žádný dišputát. Jsou země, kde se jí brouci, brambůrky na chlebu, tak co bychom si nedali tohle, že?

  • Hanka | 14. 11. 2012 12:46

    Jezis to neni zadnej recept, myslim ze kazdy proste umi zpracovat knedlu, ktera zbyla napr. od omacky, ja ji mam rada na kosticky a s vajickem....

  • Helena | 8. 6. 2012 17:11

    Tenhle recept mě vůbec nenadchnul - chci udělat knedlík a ne ohřívat polotovar - mělo by se to adekvátně jmenovat, myslím.

  • Danka Snášelová | 20. 7. 2008 16:07

    Minule jsem dostala chuť na sladké. V lednici jsem měla zbytek knedle, ve spížce borůvkový kompot a mletý mák. Proto jsem ani chvíli neváhala a recept vyzkoušela. Moc dobré. A ta rychlovka. Za 2 minuty jsem již baštila. Perfektní nápad. Dávám velikánskou 1

  • Martina Bílková | 11. 7. 2008 11:19

    tímto způsobem zpracovávala moje mamka i zbytek kynutého houskového knedlíku, ale omáčka byla povidlová s ořechy- povidla s vodou nechat přejít varem a přidat ořechy a skořici a nahoru jsme dávali tvaroh. ( měkký i tvrdý ). I moje děti to mají rády.

  • Ladislav Dorazin | 25. 6. 2008 15:07

    Samozřejmě dávám za jedna!!

  • Ladislav Dorazin | 25. 6. 2008 15:07

    Do školní jídelny mi chodily 2 děti.Synovi se zdálo všechno hnusné a přicházel hladový,dcera byla vždy maximálně spokojená a snědla všechno.Myslím,že tyhle knedlíky by děti ve školních jídelnách uvítaly třeba místo těch buchtiček se šodó.Díky ta tip na rychlý oběd!!

  • Oldřich Gargulák | 25. 6. 2008 08:23

    Taky pěkný název. U nás se tomu říká "žahour"

  • Hana Čejková | 25. 6. 2008 07:38

    znám něco podobného a je to výborné...knedlík polít rozvaženými a oslazenými borůvkami..poprvé mi ho dělala moje máma asi před 5 lety, u nich v rodině to kdysi bylo běžné jídlo, kterému říkali "posranej patník" :))))

  • Linda Klein | 7. 3. 2008 11:54

    Souhlasim s pani Martinou. Ja mam take na skolni jidelny dobre vzpominky. Stravovala jsem se v nich temer 25 let a nikdy jsem si nemohla na nic stezovat. Strava byla pestra, kontrolovana hygienou. Co bych ja nebo moje dcera ted dala za zlatou ceskou skolni jidelnu! Zijeme ve Francii a skolni kantyna je nepredstavitelna hruza! Maly tacek s necim nedefinovatelnym ohraty v mikrovlnce! Obcas s kousky plastikoveho sacku! Tak jsem to vzdala a kazdy den pripravuji teply obed. Jak rika dcera "jako z ceske jidelny" :-)) A jeste se podeli s kamarady, kterym neskutecne chutna :-))

  • Martina Večerková | 7. 3. 2008 11:12

    nevím, co mají pořád všichni proti školním jídelnám. opravdu ne. stravuji se v nich od první třídy základní školy, na gymplu, na vysoké, a nikdy jsem neměla problém. jen mi tam zošklivili buchtičky se šodó, ale to jen proto,že byly příliš často. jinak s "poživatelností" nebyl problém. to jste tak rozmazlení? špenát,polévky,brambory,maso,nikdy jsem se nesetkala s nějakou příšernou flaksou,něčím nechutným.

  • Martina Večerková | 7. 3. 2008 11:11

    nevím, co mají pořád všichni proti školním jídelnám. opravdu ne. stravuji se v nich od první třídy základní školy, na gymplu, na vysoké, a nikdy jsem neměla problém. jen mi tam zošklivili buchtičky se šodó, ale to jen proto,že byly příliš často. jinak s "poživatelností" nebyl problém. to jste tak rozmazlení? špenát,polévky,brambory,maso,nikdy jsem se nesetkala s nějakou příšernou flaksou,něčím nechutným.

  • Hanka | 9. 8. 2007 20:00

    Po přečtnií tohotu receptu, jsem si vzpomněla na školní jídelnu, tam jsem chodívala na oběd. Uděla se mi zle........

  • Jana Kutačová | 15. 5. 2006 14:06

    Tak něco podobného jsme vytvářeli v dobách nouze na internátě,jen jsme knedlík nejdříve osmahli na trošce tuku a pak namzali marmeládou.Celkem nám to chutnalo..:o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Oběd Večeře Vaření Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Borůvková marmeláda Knedlík Mák mletý Máslo Moučkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Falešné španělské ptáčky

Falešné španělské ptáčky

Úžasná vajíčková pomazánka

Úžasná vajíčková pomazánka

Bábovková roláda a la tvarohový mazanec

Bábovková roláda a la tvarohový…

Zeleninovo-ovocný salát s dresingem

Zeleninovo-ovocný salát s dresingem

Jednoduchý drobenkový jablečný koláč - výborný

Jednoduchý drobenkový jablečný koláč …

Cibulovo-česneková plec

Cibulovo-česneková plec

Česnekovo-zázvorový dip (zálivka)

Česnekovo-zázvorový dip (zálivka)

Bramborové špalíčky

Bramborové špalíčky

Tiramisu z pomazánkového másla

Tiramisu z pomazánkového másla

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

43
Rýže s mletým hovězím z bambusového sítka
Rýže s mletým hovězím z…
40
Topinamburová polévka s chilli
Topinamburová polévka s…
37
Cizrnové karí se špenátem
Cizrnové karí se špenátem
32
Pečený králík- jednoduše a chutně
Pečený králík- jednoduše…
29
Bezlepková bábovka
Bezlepková bábovka

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Gregorová o nedožitých narozeninách Brzobohatého (†79): Co jsem mu nestihla splnit! O jediný den…

Gregorová o nedožitých narozeninách Brzobohatého (†79): Co jsem mu nestihla splnit! O jediný den…

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

  • Recepty.cz
  • Sladká večeře z kynutého knedlíku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact