Očištěná jablka pokrájíme na kostičky, osmahneme na másle a zalijeme větší částí džusu. Přidáme skořici, vanilkové cukry a přivedeme k varu. Ve zbylé části džusu rozmícháme pudink, vlijeme jej k rozvařeným jablkům a povaříme ještě 2 minuty.
2
Polévku nakonec jemně rozmixujeme(vyndejte nejdřív skořici), já nemixuji, chutná nám s těmi kousky jablek, dochutíme citrónovou šťávou, popřípadě ještě přisladíme je-li třeba. Polévku nandáme do talířů (misek)a přidáme do každé porce lžíci jogurtu. Pro chuť můžete ke skořici přidat ještě hřebíček a talíř s polévkou ozdobit mletou skořicí.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Blanka
|28. 4. 2016 21:58
Polévka, pokud se tomuto úžasnému krémovému potěšení dá říkat takto obyčejně, byla šokujícně famózní. Pro moje děti je tento recept úplný poklad a dávají si k ní ty dlouhé piškoty na tiramisu. No a já vždycky čekám, jestli na mě něco zbyde :)
Zuzana Suchá
|7. 5. 2013 14:13
Polévka byla výborná a ocenily jí nejen děti, použila jsem míň džusu a víc jablek, hřebíček jsem dávala také. Doporučuji.