• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Skyr snídaňový koláč
Napište svůj komentář k receptu

Skyr snídaňový koláč

autor: Dominikak
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skyr snídaňový koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Domácí granola
    • 1
      hrnek ovesné vločky místo ovesných vloček můžete použít třeba špaldové, pohankové nebo jejich směs
    • 1,50
      hrnek ořechy použijte směs vašich oblíbených oříšků
    • 2
      lžíce slunečnicová semínka
    • 2
      lžíce lněná semínka
    • 1
      lžička skořice
    • 2
      lžíce med
    • 2
      lžíce kokosový olej
  • Korpus
    • 2
      lžička máslo
    • 1
      špetka sůl
  • Náplň
    • 2
      hrnek čerstvé ovoce ovoce, které máte rádi - např. maliny, borůvky, jahody, rybíz, meruňky...

Postup přípravy receptu

1
Na korpus použijte ideálně svou oblíbenou směs granoly. Můžete si ji jednoduše připravit doma, bude mnohem lepší a zdravější než běžné zapékané müsli z obchodu.
2
Předehřejte si troubu na 170 °C. V míse smíchejte suché ingredience na přípravu granoly – vločky, semínka, sušené ovoce, nahrubo nasekané oříšky. V rendlíku si rozpusťte kokosový olej a med, pokud jsou ztuhlé. Tekutou směs nalijte na suché ingredience a pořádně promíchejte. Na plech vyložený pečicím papírem rozprostřete vzniklou směs a dejte péct asi na 25 minut. Během pečení směs jednou či dvakrát pomíchejte. Upečenou granolu nechte vychladnout a uchovávejte v uzavíratelné nádobě.
3
Smíchejte všechny ingredience na korpus. Směs rozprostřete a upěchujte do kulaté formy (průměr asi 22 cm) a pečte 15 minut na 180 °C.
4
Nechte korpus vychladnout a naplňte do Skyrem. Na vrch rozložte ovoce a nechte asi 30 minut chladit v ledničce.
5
Skyr je kysaný mléčný výrobek původně z Islandu. Neobsahuje téměř žádný tuk, ale má velké množství bílkovin. Je velice hustý, takže je skvělou odlehčenou alternativou k řeckému jogurtu, tvarohu nebo zakysané smetaně...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Skyr okurkový salát

Skyr okurkový salát

Snídaňový koláč

Snídaňový koláč

Valentýnský snídaňový toast

Valentýnský snídaňový toast

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Snídaně Pečení Dietní Děti Vegetariáni Island Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé ovoce Kokosový olej Lněná semínka Máslo Med Ořechy Ovesné vločky Skořice Slunečnicová semínka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Fofr koláč

Fofr koláč

Listové rychlé sladké tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Dýňový kompot s ananasovou šťávou

Dýňový kompot s ananasovou šťávou

Vepřové koleno na černém pivě

Vepřové koleno na černém pivě

Citronová (pomerančová) bábovka

Citronová (pomerančová) bábovka

Dýňová bábovka - dvoubarevná

Dýňová bábovka - dvoubarevná

Plněná kuřecí prsa s broskví a feferonkou

Plněná kuřecí prsa s broskví a…

Jednoduchý kávovník ala medovník

Jednoduchý kávovník ala medovník

Rafaelo se salkem

Rafaelo se salkem

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

111
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
107
Máslové řízky
Máslové řízky
84
Dýňová tortila
Dýňová tortila
60
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
52
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se inspirovat nejbarevnějším obdobím roku
Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se…
Bedla je výtečná houba! Zkuste z ní těchto 5 jednoduchých, rychlých a chutných receptů
Bedla je výtečná houba! Zkuste z ní těchto 5…
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat správně!
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat…
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si kompot, džem, ocet nebo přísadu nejen do koláčů
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si…
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný jablečný koláč podle Viki z Masterchefa
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný…
AHA.cz Rozzuřená Adamcová toho má DOST! Krutá pravda o manželovi

Rozzuřená Adamcová toho má DOST! Krutá pravda o manželovi

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy 6 potravin, které škodí pleti: Které raději z jídelníčku vyřadit?

6 potravin, které škodí pleti: Které raději z jídelníčku vyřadit?

Ženy.cz Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Blesk.cz Dcera Karla Gotta Lucie poprvé otevřeně: Pravda o penězích od Ivany!

Dcera Karla Gotta Lucie poprvé otevřeně: Pravda o penězích od Ivany!

SportRevue.cz FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Jaké jméno je ideální pro vaše dítě podle znamení? Tohle vás překvapí!

Jaké jméno je ideální pro vaše dítě podle znamení? Tohle vás překvapí!

Další doporučené recepty:

Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý pečený čaj
Skvělý pečený čaj
Skyr okurkový salát
Skyr okurkový salát
Sladká jablková polévka
Sladká jablková polévka
Sladká kaše (krupicová pěna), základní recept
Sladká kaše (krupicová pěna), základní…
Sladká omeleta s jablky
Sladká omeleta s jablky
  • Recepty.cz
  • Skyr snídaňový koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact