• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Skvělé maso na tymiánu
Napište svůj komentář k receptu

Skvělé maso na tymiánu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skvělé maso na tymiánu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřová kýta
    • hořčice
    • sůl
    • pepř mletý
    • červená paprika
    • kari
    • tymián
    • 1
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • máslo

Postup přípravy receptu

1
Maso (už nejlépe ve skleněné zapékací míse) potřeme obyčejnou hořčicí, pak posolíme, popepříme, posypeme paprikou, kari kořením a tymiánem, zasypeme nakrájenou cibulí a na plátky nakrájeným česnekem. Zalijeme jedním rozpuštěným máslem a necháme 48 hodin v ledničce. Pak upečeme.
2
Podáváme nejlépe s bramborovým knedlíkem a sladkým zelím, ale výborné jsou i vařené brambory, hranolky apod. Množství koření je podle velikosti masa, vše přiměřeně, ale jedině mnoho soli to může zkazit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře na tymiánu II.

Kuře na tymiánu II.

Zelené fazolky na tymiánu a česneku

Zelené fazolky na tymiánu a česneku

Dýně na tymiánu

Dýně na tymiánu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marie Kunková | 12. 10. 2007 17:43

    Včera jsem pekla,opravdu vynikající.Sklidila jsem pochvalu.Dala jsem půlku másla a podlila vodou.Opravdu skvělé.

  • Anonym | 4. 12. 2006 23:04

    Jedním rozpuštěným máslem? Vidím dobře? Jinak nic nového pod sluncem.

  • Anonym | 29. 9. 2006 13:25

    Pečte přiklopené buď ve skleněné zapékací míse nebo klidně v hrnci s pokličkou. S papiňákem nemám žádné zkušenosti, ani nevím, zda se dá použít v troubě. Pečte tak na 210 - 220° do měkkna

  • Šárka Hošková | 12. 9. 2006 17:52

    Marketo, mohla byste mi poradit, jak to mam asi pect, kdyz mam 600g kus kyty? Jestli priklopene, nebo jestli muzu vyuzit taky papinak? Kolik asi stupnu??? Dekuji

  • marketa | 5. 8. 2006 13:23

    opravdu není voda potřeba :-)

  • Radka | 25. 7. 2006 10:52

    Tento recept jsem zkousela i z kralic.masa,jen jsem ho delala na ceresu,nebyl cas ho nakladat a taky moc dobry.

  • jana | 19. 7. 2006 06:01

    Opravdu moc dobre,okorenila jsem maso adzikou a bylo to skvele,k tomu brambor.knedlik a zeli.Moc jsme si pochutnali,maso jsem tez podlila kapkou vody.

  • JANA Louny | 18. 7. 2006 05:49

    Taky nam to chutnalo,malinko jsem podlila vodou,delala jsem z krkovicky a pridala jsem koreni adzika,melo to opravdu dobrou chut.K tomu knedlik a zeli,nemelo to chybu.Dekuji za recept.

  • Hanka | 13. 1. 2006 10:04

    Skvělé,skvělé, minulou neděli jsem takto připravila kotletu,malinko jsem maso podlila vodou,Upecu tak kralíka,kuře atd.díky za tento recept.

  • marketa | 21. 12. 2005 13:04

    Jsem ráda, že chutná. Díky, zdravím a přeju hezké Vánoce.

  • Macek | 16. 12. 2005 06:35

    Včera jsem vařila z králičího masa.... a musím říct - VYNIKAJÍCÍ!!! Jen jsem nakonec přidala osmahnutou klobásku. Mňam, mňam. Paní Markétě dávám jedničku a děkuji za skvělý recept.

  • marketa | 7. 12. 2005 13:28

    Takto jsem už připravovala i kuře - no i tchýně se olizovala :-))) Zdraví market.ka

  • marketa | 7. 12. 2005 13:24

    Zdravím, maso je v celku. Až pak před dopečením krájím na plátky, aby ještě pěkně nasálo šťávičku a vůni.

  • marie krejzarova | 5. 12. 2005 18:45

    To maso je na plátky nebo v celku?

  • Tereza Jarčušková | 5. 12. 2005 14:35

    Tak toto je bomba. Efektné korenie, tymián a kari zbožňujem. V jednom recepte všetko, ešte aj cesnak. Vďaka.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnek Cibule Hořčice Kari Máslo Pepř mletý Sůl Tymián Vepřová kýta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Coleslaw - podzimní vitamíny

Coleslaw - podzimní vitamíny

Karbanátky z ovesných vloček

Karbanátky z ovesných vloček

Černé trubičky

Černé trubičky

Levné a chutné cibulové brambory

Levné a chutné cibulové brambory

Pikantní kuřecí nugetky

Pikantní kuřecí nugetky

Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.

Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.

Cottage sardinky - pomazánka

Cottage sardinky - pomazánka

Domácí kuřecí paštika

Domácí kuřecí paštika

Máslo s medvědím česnekem

Máslo s medvědím česnekem

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

123
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
34
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
32
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
29
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
28
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Lamač dívčích srdcí David? V Survivoru jsem nikoho nebalil, s nikým jsem neflirtoval

Lamač dívčích srdcí David? V Survivoru jsem nikoho nebalil, s nikým jsem neflirtoval

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Skvělé maso na tymiánu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact