Suroviny na burgery promícháme a necháme odležet. Krupice není nutná, dá se nahradit strouhankou, ale připadá mi to pak takové těstovité.
2
Ochutíme kořením podle chuti, rozdělíme na porce, vytvarujeme placičky, které mírně potřeme olejem, aby se nám nepřichytávaly a pečeme na grilu, dokud není maso propečené.
3
Těsně před koncem grilování dáme nahřát rozkrojené housky, do kterých potom vkládáme maso, plátky sýra, kolečka rajčat a cibule a listy salátu. Můžeme dochutit kečupem, hořticí a dalšími omáčkami podle fantazie.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
helen drapalova
|13. 9. 2009 20:50
burgery na grilu jsou super pri grilovani pro vic lidi, vzdycky ugriluju hromadu burgeru, nachystam housky a zeleninu a protoze mame radi helmans omacky, skoupim snad cely obchod a kazdy si ochuti podle sveho, mnam
Jana Mojžíšová
|31. 5. 2008 13:58
sušený orotlak, co používám se jmenuje Rajčatový prášek z firmy Koření od Lubana. Dělají také rajčatové vločky a rajčatový bujón.
Jana Mojžíšová
|25. 5. 2008 13:42
Dobrý den, sušený protlak kupuju ve stánku s kořením v místním "Prioru", nikde jinde jsem ho zatím také neviděla. Výrobce bohužel neznám, ale jak půjdu příště kolem, určitě vám to zjistím.
Evangelina Ciprová
|23. 5. 2008 20:33
Dobrý den, Jano. Kde se prosím vás dá koupit sušený rajčatový protlak? Věřím, že v tom bude velice dobrý. Stejně tak se už delší dobu snažím zjisit, kde se dá koupit sušená hořčice, ale taky jsem na ni ještě nenatrefila. Předem děkuju za radu.