• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Skvělá sypaná tvarohová buchta s ovocem
Napište svůj komentář k receptu

Skvělá sypaná tvarohová buchta s ovocem

autor: Kristalka
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 198
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skvělá sypaná tvarohová buchta s ovocem
Skvělá sypaná tvarohová buchta s ovocem
Skvělá sypaná tvarohová buchta s ovocem
Skvělá sypaná tvarohová buchta s ovocem
Skvělá sypaná tvarohová buchta s ovocem
Skvělá sypaná tvarohová buchta s ovocem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 3
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek cukr
    • 1
      ks hera
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Náplň
    • 2
      balíček tvaroh
    • 1
      hrnek mléko
    • 1
      hrnek cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 2
      ks vejce
  • Dále
    • ovoce dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Ze surovin na těsto smícháme jakousi drobenku a polovinu jí nasypeme na vymazaný vysypaný plech. Nalejeme tvarohovou náplň, posypeme ovocem (výborný je ananas, jahody, ostružiny...) a nasypeme druhou polovinu těsta. Upečeme.
2
Buchta je rychlá a výborná ještě třetí den, pokud ji dáme do chladničky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sypaná buchta

Sypaná buchta

Maková buchta - skvělá a rychlá

Maková buchta - skvělá a rychlá

Tvarohová buchta se sušeným ovocem

Tvarohová buchta se sušeným ovocem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Josef | 11. 2. 2017 20:50

    Výborná,použil jsem borůvky mražené a vlašské ořechy púlky.k hořké kávě nebo čaji je i poměr cukru v těstě i náplni akorád. :-)

  • Marek | 17. 1. 2017 06:12

    Parádní buchta ! U nás zabodovala ,děkuji .

  • Marek | 17. 1. 2017 06:12

    Parádní buchta ! U nás zabodovala ,děkuji .

  • DastyX | 25. 2. 2016 10:47

    je to opravdu hodně sladké. I když jsem dala do tvarohu je 3/4cukru, tak i v te drobence je příliš mnoho cukru. Jinak se buchta dobře dělá, hezky vypadá, ale příště dám jen půl hrnku do drobenky a půl hrnku do tvarohu.. :-)

  • Gabca | 5. 2. 2016 21:24

    Tak buchta je skvela,dnes jsem vyzkousela. Mohu jenom doporucit!

  • Gabca | 5. 2. 2016 21:24

    Tak buchta je skvela,dnes jsem vyzkousela. Mohu jenom doporucit!

  • martina | 20. 6. 2015 22:06

    koláč je vynikající, prosím doplnit k receptu čas a stupně pečení, děkuji

  • Hana | 22. 5. 2015 08:48

    Zdravím buchta moc dobrá kombinace tvarohu a ovoce nikdy nezklame ;-) Dělala jsem ještě podobně jen místo tvarohu byl pudink a já to vylepšila tvarohem,který jsem zamíchala do teplého pudinku a dala na drobenku ovoce jsem dala jahody a na část rybíz z mrazáku a bylo to moc dobré :-)

  • lENKA | 7. 5. 2015 13:54

    Zdravím, tak jsem včera vyzkoušela a hned za tepla ochutnala a je výborná!!! :-)) Sice jsem se lekla řídkého tvarohu jak tady někdo psal, ale vše dopadlo na 1*. Bude premiéra před snachou :-) Díky za recept, Lenka

  • Vit | 18. 2. 2015 17:10

    Hrnek je 250ml... :) :-)

  • Vit | 18. 2. 2015 17:10

    Hrnek je 250ml... :) :-)

  • Vit | 18. 2. 2015 17:10

    Hrnek je 250ml... :) :-)

  • Honza | 6. 1. 2015 09:30

    Ahoj jen bych se zeptal - jak velký hrnek by se měl asi tak použít ? Chtěl bych to vyzkoušet. Díky Honza

  • Simona | 15. 10. 2014 17:06

    zkoušela jsem těž, a moc moc chutnala. tento víkend bude znovu. :-)

  • Luca | 25. 7. 2014 09:28

    Buchta výborná a jednoduchá, dělala jsem ji s malinama a rybízem. Vyzkoušim určitě s jahodama. Přiště dám jen mín cukru, je to až dost sladké :-) .

  • Jana | 18. 6. 2014 16:24

    Výborná buchta,zrovna z dcerou konzumujeme ;-)

  • Verca | 24. 4. 2014 15:13

    Dobry den dneska zkousim poprve....tak snad se povede a bude dobra ;-) u nas mame strasne moc radi buchty s tvarohem tak se snad povede :D

  • jana | 17. 3. 2014 18:32

    Výborné řezy !!!! rychlé!! Jednoduché. Trochu méně cukru dávám,ať nejsou moc sladké ! Je to Mňam a hned se po nich zapráší. :-)

  • Jana | 20. 10. 2013 15:58

    je dobra,ale přiště min cukru je moc sladka!!!!

  • VV | 9. 7. 2013 14:16

    Lucko, spodni testo urcite dopredu nepect. Normalne dat spodni vrstvu na to tvaroh a ovoce a horni vrstvu a dat upect :-)

  • Lucka | 4. 7. 2013 12:32

    Holky, spodní těsto trošku upečete předtím než na něj dáte tvaroh ?

  • Kája | 13. 6. 2013 18:35

    Prosím, na jakou velikost plechu je buchta nejlepší, aby nebyla moc nízká?

  • Lucka | 17. 5. 2013 15:49

    doporučuji vyzkoušet s rebarborou (nakrájet na kostičky, posypat cukrem, nechat chvíli pustit štávu), nemá chybu..:o)

  • Alena | 30. 4. 2013 14:37

    Peču dnes podruhé, naprosto skvělý a snadný koláč (pekly se mnou i děti). Jen místo Hery dávám máslo. Díky super recept.

  • Milan | 18. 4. 2013 09:08

    8-) dnes budemepect poprve tak jsem zvedavej jak to vykouzlim s jahodama <3

  • Livia | 31. 3. 2013 13:10

    a kam ide ta Hera? Platky Hery navrch kolaca pred vlozenim do rury? <:-)

  • Domca | 29. 3. 2013 07:56

    Buchta vypáda výborne musím ju skusíť,ale zaujmálo by má ta hera ako jeden kus ako celá ta hera alebo fakt len kusok tej hery.Díky za odpoveď :-)

  • Pavla | 27. 3. 2013 14:11

    Dnes jsem pekla poprvé ale něco tak jednoduchýho a luxusního jsem dlouho nejedla, Do připštího dne nevydrží,je fakt úžasná..s broskvemi a kdo chce kopec šlehačky...skvělý zážitek.dávám za 1.... :-)

  • Hanka | 22. 2. 2013 21:49

    Vyborna buchta! Dneska jsem ji pekla poprve a uz po me chce navsteva recept :-D .a

  • klára | 14. 12. 2012 18:31

    ahoj dneska sem ji pekla dala sem tam černý rybíz a banán a tato kombinace je super kyselé se sladkým je to báječné :-)

  • Hanka | 10. 11. 2012 11:03

    Peču po několikáté, je luxusní...všem chutná a chtějí recept ;-) ;-)

  • Zdeňka G. | 2. 11. 2012 13:53

    Kamoška ji dělala s povidlama a byla exkluzivní. <:-)

  • Lenka | 29. 10. 2012 12:14

    Skvělá buchta,jednoduchá,rychlá,ale hlavně velmi chutná,dělala jsem ji s kompotovanými broskvemi a musím říct,že jsem sklízela samé pochvaly.

  • Denulag | 21. 6. 2012 08:53

    Výborná buchtička :-) již peču asi podesáté a neustále sklízím pochvaly :-[ jednoduchá, rychlá, bezkonkurenční :)

  • MartikK
    MartikK | 30. 5. 2012 20:15

    Opravdu vynikající a hlavně rychle připravená. Nejspíš bude i rychle snědená :)) Pekla jsem na velkém plechu s vyšším okrajem a těsta bylo akorát, ale náplň příště udělám aspoň ze tří tvarohů, bylo jí málo. Navíc jsem ji udělala moc řídkou, protože jsem měla tvarohy ve vaničce a ty jsou řidší než balíčkovaný tvaroh, a to jsem ani nedala celý hrnek mléka. Ovoce (kousky jahod) jsem zamíchala přímo do tvarohové náplně. Dávám za jedna a přesunuji do oblíbených receptů.

  • Marriet | 1. 5. 2012 07:46

    Super buchta, už ji peču podruhé. :-) Druhý den je ještě lepší, mňam, mňam

  • Jaňule | 23. 4. 2012 15:47

    Jak dlouho ji pečete? O:-)

  • ja-bara | 21. 4. 2012 11:15

    Je opravdu jednoduchá,vypadá dobře a skvěle chutná.

  • Lenka | 10. 4. 2012 13:10

    ja jsem nedávno pekla dala švestkovy kompot byla vynikající :-D

  • iris28 | 9. 4. 2012 10:57

    Vynikající,lehká,upečená hned,dala jsem kompotované meruňky a fakt vynikajícíí,vynikající :) :-*

  • Stálý měsíční plat | 31. 3. 2012 19:58

    Možnost stálého měsíčního platu bez zadnych investic, krome vaseho casu. Zkuste http://pritel007.w-e-b-n-o-d-e.cz Vše je zdarma, přečtěte si info.Z odkazu si vymazte pomlcky

  • Mončouš | 31. 3. 2012 12:48

    zkoušela jsem s meruňkovým kompotem a výborná :-* už aby bylo léto a dalo se vyzkošet i čerstvé ovoce ;-)

  • marie29 | 29. 3. 2012 22:43

    Opravdu skvělá buchta, dělala jsem ji s rybízem a podruhé pak s čerstvýma jahodama a mizela závratnou rychlostí..dávám za 1 8-) P.S. Mirko, já jsem cukr dala do těsta krupicový a do náplně moučku.

  • mirka | 29. 3. 2012 20:09

    jaký cukr,moučka nebo krystal?

  • ODY
    ODY | 26. 3. 2012 16:35

    vyzkouseno z cerstvymi jahodami delikatesa <3 <3

  • Irena | 22. 3. 2012 17:32

    Jistě, bude to dokonce o kus lepší :) Já z hery vůbec nepeču :-\

  • vachycka | 22. 3. 2012 15:56

    Lidicky ja se teprve ucim pect. :o) Muzu misto hery dat obycejne maslo?

  • Idi
    Idi | 22. 3. 2012 14:37

    Je výborná! Peču jí už asi popáté, buď s kompot.broskvemi nebo čerstvými jahodami. V létě zkusím i jiné ovoce ;-)

  • routteer | 15. 3. 2012 19:36

    Ahoj... Možnost stálého měsíčního platu Zkuste http://pritel007.w-e-b-n-o-d-e.cz Vše je zdarma, přečtěte si info. Z odkazu si vymazte pomlcky...

  • Kamyla
    Kamyla | 10. 2. 2012 16:39

    mňamka, jen píště uberu cukr ;-) . Ukládám do oblíbených, díky.

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 22. 11. 2011 13:26

    Moc dobrá ;-)

  • Ewka | 11. 10. 2011 18:25

    Je výýýýýborná, pečeme "už" po 2.. Prvně se švestkami a broskvemi a dnes jen s broskvemi, ale chutnala by nám i bez ovoce. Snadná, rychlá a hlavně CHUTNÁ 8-)

  • hakki | 28. 9. 2011 12:40

    Ještě bych jen doplnila, že jsem pekla s polovinou cukru (dělala jsem s kanadskýma boruvkama) a co se týče doby pečení, musela jsem nechat podstatně déle, než je tu v komentářích napsané, nakonec jsem to vytáhla při 165 až po 50 minutách, jak drobenka začala chytat barvu. Ale už není a manžel prohlásil, že zítra by si dal znovu :-)

  • hakki | 28. 9. 2011 12:35

    Super, jen se doma po něm zaprášilo.

  • Alfinka | 21. 9. 2011 15:39

    Už se mi peče, jsem zvědavá jak bude chutnat :-)

  • Rola | 11. 8. 2011 23:53

    Super mňamka... Všichni jsme si pochutnali. DOPORUČUJI!!!!

  • LENKA ADAMICOVA | 6. 7. 2011 19:15

    výborné ;-)

  • monika.mal | 29. 4. 2011 18:20

    Rychlá, skvělá, jednoduchá

  • iva | 2. 3. 2011 17:00

    Pekla jsem v horkovzdušné troubě při 165 stupních asi půl hodiny. Dala jsem kompotované broskve a je skvělá. Rychlá, jednoduchá a vynikající. :-)

  • Jana | 25. 11. 2010 14:26

    Na koilik stupnu a jak dlouho pecete? A muze se dat i kompotovane ovoce?

  • Fanfan | 14. 11. 2010 13:04

    Výborná variace na švédský koláč, po kterém se mohu utlouci.. S ovocem ještě lepší, jen příliš zvlhnout nestihne. :-)

  • Lenka Nejezchlebová | 14. 5. 2010 13:05

    Byla to mňamka. Měla jsem pouze zmrazené jahody, tak jsem je použila a vůbec to nevadilo. Všichni si pochutnali. Navíc oceňuji opravdu snadnou přípravu. Musím dát 1*

  • Monika M | 10. 11. 2009 18:40

    Dnes dělám podruhé, napoprvé sklizeny ovace.. :-)) Na první pokus jsem použila mandarinky a teď na půl borůvky a napůl ananas, uvidíme co z toho bude ;-)) určitě doporučuji!

  • Monika M | 10. 11. 2009 18:40

    Dnes dělám podruhé, napoprvé sklizeny ovace.. :-)) Na první pokus jsem použila mandarinky a teď na půl borůvky a napůl ananas, uvidíme co z toho bude ;-)) určitě doporučuji!

  • Lucka Zástěrová | 23. 8. 2009 20:41

    moje znamka za jedna lehle snadne a dobre znam podobny recept, ale pracnejsi urcite doporucim

  • Jamat Jamat | 11. 8. 2009 12:29

    Minule jsem zapomněla oznámkovat, takže známkuju až teď. Jedničku si určitě zaslouží. Druhý den z lednice byla ještě lepší!!!!

  • Jamat Jamat | 7. 8. 2009 20:03

    Výborná buchtička, rychlá příprava, dělala jsem s borůvkama v plynové troubě cca 20 minut. Lahůdka!

  • Paja Zupa | 5. 8. 2009 00:45

    Rychle a snadno upečeno. Mám starou plynovou troubu, takže stupně odhaduji. Peču na střední až mírnější teplotu, tak 20 minut. Ovoce jsem zapoměla v mrazáku (ta skleróza), takže můžu potvrdit, že buchta je dobrá i samotná s tvarohem. Chutnala mi více než švédský koláč, který je podobný a jehož recept se také často objevuje. Jinak souhlasím s Danou - cukr je možné ubrat.

  • Lucie Kynclová | 12. 7. 2009 13:25

    Jak dlouho a na kolik stupňů pečete?

  • Hana Koukalová | 11. 2. 2009 14:46

    Opravdu dobrota ! Hrnečkové odměřování surovin miluju = blesková příprava. Také jsem neměla ovoce, takže postačila povidla a výsledek super !!

  • Lenka Kristová | 7. 10. 2007 19:33

    Petro, já jsem dělala s mraženýma ostružinama, takže mražený rybíz bude určitě OK. Včera jsem neměla doma žádné ovoce, tak jsem na tvaroh dala malé kopečky marmelády z lesních plodů a bylo to taky dobré.

  • Petra Š. | 6. 10. 2007 21:08

    Paní Dano, dávala jste mražený rybíz?

  • kokosek kokosek | 23. 9. 2007 19:26

    výborná...z ananasem :-)

  • Dana | 19. 9. 2007 13:03

    Vyzkoušela jsem a mohu pochválit. Dělala jsem s červeným rybízem. Jen příště dám méně cukru, byla podle mě moc přeslazená. Ale jinak výtečná, jednoduchá a rychlá!!!!!!!!!!

  • Lenka Kristová | 14. 9. 2007 13:03

    Ivo, hrnky používám ty větší, 2,5 deci, tvaroh kostka a plech klasický velký s vyšším okrajem.

  • Iva | 14. 9. 2007 10:09

    Recept mi připomíná buchtu, kterou jsem nedávno jedla, a ta byla opravdu skvělá, svěží, vláčná, žádný "dusičnan". Prosím ale o doplnění: hrnek = dvě deci?? A jaký tvaroh používáte? Vanička / kostka? A plech normální velíkosti? Sorry, potřebuju to takhle detailně...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Pečení Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hera Mléko Ovoce Polohrubá mouka Prášek do pečiva Tvaroh Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tatarský biftek II.

Tatarský biftek II.

Čaj ze sušených šípků

Čaj ze sušených šípků

Bůček pro správné chlapy

Bůček pro správné chlapy

Velikonoční perníčky - hned měkké

Velikonoční perníčky - hned měkké

Kynutá cmunda

Kynutá cmunda

Nektarinkový koláč

Nektarinkový koláč

Vepřové závitky plněné sýrem

Vepřové závitky plněné sýrem

Pečený Pangasius

Pečený Pangasius

Pečená řepa s česnekem a fetou

Pečená řepa s česnekem a fetou

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

54
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
50
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
44
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
35
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…
31
Citronovo-kuřecí polévka
Citronovo-kuřecí polévka

Zajímavé články

Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
AHA.cz Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Mimibazar Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Ženy.cz Jste neustále bez energie? Bacha na čtyři typy lidí, co vás tajně vysávají

Jste neustále bez energie? Bacha na čtyři typy lidí, co vás tajně vysávají

Blesk.cz Prestižní CarTec party ve Varech: Rozzáření Chladovi a »recyklovaná« Dragounová

Prestižní CarTec party ve Varech: Rozzáření Chladovi a »recyklovaná« Dragounová

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: &#039;Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...&#039;

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: &#039;Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...&#039;

Blesk Horoskopy Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Další doporučené recepty:

Skvělá pasta na pizzu
Skvělá pasta na pizzu
Skvělá povíkendová večeře
Skvělá povíkendová večeře
Skvělá ryba se zeleninou
Skvělá ryba se zeleninou
Skvělá šunková pomazánka
Skvělá šunková pomazánka
Skvělé boloňské špagety
Skvělé boloňské špagety
Skvělé čoko muffiny
Skvělé čoko muffiny
  • Recepty.cz
  • Skvělá sypaná tvarohová buchta s ovocem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact