• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Skvělá sypaná tvarohová buchta s ovocem
Napište svůj komentář k receptu

Skvělá sypaná tvarohová buchta s ovocem

autor: Kristalka
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 197
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skvělá sypaná tvarohová buchta s ovocem
Skvělá sypaná tvarohová buchta s ovocem
Skvělá sypaná tvarohová buchta s ovocem
Skvělá sypaná tvarohová buchta s ovocem
Skvělá sypaná tvarohová buchta s ovocem
Skvělá sypaná tvarohová buchta s ovocem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 3
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek cukr
    • 1
      ks hera
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Náplň
    • 2
      balíček tvaroh
    • 1
      hrnek mléko
    • 1
      hrnek cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 2
      ks vejce
  • Dále
    • ovoce dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Ze surovin na těsto smícháme jakousi drobenku a polovinu jí nasypeme na vymazaný vysypaný plech. Nalejeme tvarohovou náplň, posypeme ovocem (výborný je ananas, jahody, ostružiny...) a nasypeme druhou polovinu těsta. Upečeme.
2
Buchta je rychlá a výborná ještě třetí den, pokud ji dáme do chladničky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sypaná buchta

Sypaná buchta

Maková buchta - skvělá a rychlá

Maková buchta - skvělá a rychlá

Tvarohová buchta se sušeným ovocem

Tvarohová buchta se sušeným ovocem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Josef | 11. 2. 2017 20:50

    Výborná,použil jsem borůvky mražené a vlašské ořechy púlky.k hořké kávě nebo čaji je i poměr cukru v těstě i náplni akorád. :-)

  • Marek | 17. 1. 2017 06:12

    Parádní buchta ! U nás zabodovala ,děkuji .

  • Marek | 17. 1. 2017 06:12

    Parádní buchta ! U nás zabodovala ,děkuji .

  • DastyX | 25. 2. 2016 10:47

    je to opravdu hodně sladké. I když jsem dala do tvarohu je 3/4cukru, tak i v te drobence je příliš mnoho cukru. Jinak se buchta dobře dělá, hezky vypadá, ale příště dám jen půl hrnku do drobenky a půl hrnku do tvarohu.. :-)

  • Gabca | 5. 2. 2016 21:24

    Tak buchta je skvela,dnes jsem vyzkousela. Mohu jenom doporucit!

  • Gabca | 5. 2. 2016 21:24

    Tak buchta je skvela,dnes jsem vyzkousela. Mohu jenom doporucit!

  • martina | 20. 6. 2015 22:06

    koláč je vynikající, prosím doplnit k receptu čas a stupně pečení, děkuji

  • Hana | 22. 5. 2015 08:48

    Zdravím buchta moc dobrá kombinace tvarohu a ovoce nikdy nezklame ;-) Dělala jsem ještě podobně jen místo tvarohu byl pudink a já to vylepšila tvarohem,který jsem zamíchala do teplého pudinku a dala na drobenku ovoce jsem dala jahody a na část rybíz z mrazáku a bylo to moc dobré :-)

  • lENKA | 7. 5. 2015 13:54

    Zdravím, tak jsem včera vyzkoušela a hned za tepla ochutnala a je výborná!!! :-)) Sice jsem se lekla řídkého tvarohu jak tady někdo psal, ale vše dopadlo na 1*. Bude premiéra před snachou :-) Díky za recept, Lenka

  • Vit | 18. 2. 2015 17:10

    Hrnek je 250ml... :) :-)

  • Vit | 18. 2. 2015 17:10

    Hrnek je 250ml... :) :-)

  • Vit | 18. 2. 2015 17:10

    Hrnek je 250ml... :) :-)

  • Honza | 6. 1. 2015 09:30

    Ahoj jen bych se zeptal - jak velký hrnek by se měl asi tak použít ? Chtěl bych to vyzkoušet. Díky Honza

  • Simona | 15. 10. 2014 17:06

    zkoušela jsem těž, a moc moc chutnala. tento víkend bude znovu. :-)

  • Luca | 25. 7. 2014 09:28

    Buchta výborná a jednoduchá, dělala jsem ji s malinama a rybízem. Vyzkoušim určitě s jahodama. Přiště dám jen mín cukru, je to až dost sladké :-) .

  • Jana | 18. 6. 2014 16:24

    Výborná buchta,zrovna z dcerou konzumujeme ;-)

  • Verca | 24. 4. 2014 15:13

    Dobry den dneska zkousim poprve....tak snad se povede a bude dobra ;-) u nas mame strasne moc radi buchty s tvarohem tak se snad povede :D

  • jana | 17. 3. 2014 18:32

    Výborné řezy !!!! rychlé!! Jednoduché. Trochu méně cukru dávám,ať nejsou moc sladké ! Je to Mňam a hned se po nich zapráší. :-)

  • Jana | 20. 10. 2013 15:58

    je dobra,ale přiště min cukru je moc sladka!!!!

  • VV | 9. 7. 2013 14:16

    Lucko, spodni testo urcite dopredu nepect. Normalne dat spodni vrstvu na to tvaroh a ovoce a horni vrstvu a dat upect :-)

  • Lucka | 4. 7. 2013 12:32

    Holky, spodní těsto trošku upečete předtím než na něj dáte tvaroh ?

  • Kája | 13. 6. 2013 18:35

    Prosím, na jakou velikost plechu je buchta nejlepší, aby nebyla moc nízká?

  • Lucka | 17. 5. 2013 15:49

    doporučuji vyzkoušet s rebarborou (nakrájet na kostičky, posypat cukrem, nechat chvíli pustit štávu), nemá chybu..:o)

  • Alena | 30. 4. 2013 14:37

    Peču dnes podruhé, naprosto skvělý a snadný koláč (pekly se mnou i děti). Jen místo Hery dávám máslo. Díky super recept.

  • Milan | 18. 4. 2013 09:08

    8-) dnes budemepect poprve tak jsem zvedavej jak to vykouzlim s jahodama <3

  • Livia | 31. 3. 2013 13:10

    a kam ide ta Hera? Platky Hery navrch kolaca pred vlozenim do rury? <:-)

  • Domca | 29. 3. 2013 07:56

    Buchta vypáda výborne musím ju skusíť,ale zaujmálo by má ta hera ako jeden kus ako celá ta hera alebo fakt len kusok tej hery.Díky za odpoveď :-)

  • Pavla | 27. 3. 2013 14:11

    Dnes jsem pekla poprvé ale něco tak jednoduchýho a luxusního jsem dlouho nejedla, Do připštího dne nevydrží,je fakt úžasná..s broskvemi a kdo chce kopec šlehačky...skvělý zážitek.dávám za 1.... :-)

  • Hanka | 22. 2. 2013 21:49

    Vyborna buchta! Dneska jsem ji pekla poprve a uz po me chce navsteva recept :-D .a

  • klára | 14. 12. 2012 18:31

    ahoj dneska sem ji pekla dala sem tam černý rybíz a banán a tato kombinace je super kyselé se sladkým je to báječné :-)

  • Hanka | 10. 11. 2012 11:03

    Peču po několikáté, je luxusní...všem chutná a chtějí recept ;-) ;-)

  • Zdeňka G. | 2. 11. 2012 13:53

    Kamoška ji dělala s povidlama a byla exkluzivní. <:-)

  • Lenka | 29. 10. 2012 12:14

    Skvělá buchta,jednoduchá,rychlá,ale hlavně velmi chutná,dělala jsem ji s kompotovanými broskvemi a musím říct,že jsem sklízela samé pochvaly.

  • Denulag | 21. 6. 2012 08:53

    Výborná buchtička :-) již peču asi podesáté a neustále sklízím pochvaly :-[ jednoduchá, rychlá, bezkonkurenční :)

  • MartikK
    MartikK | 30. 5. 2012 20:15

    Opravdu vynikající a hlavně rychle připravená. Nejspíš bude i rychle snědená :)) Pekla jsem na velkém plechu s vyšším okrajem a těsta bylo akorát, ale náplň příště udělám aspoň ze tří tvarohů, bylo jí málo. Navíc jsem ji udělala moc řídkou, protože jsem měla tvarohy ve vaničce a ty jsou řidší než balíčkovaný tvaroh, a to jsem ani nedala celý hrnek mléka. Ovoce (kousky jahod) jsem zamíchala přímo do tvarohové náplně. Dávám za jedna a přesunuji do oblíbených receptů.

  • Marriet | 1. 5. 2012 07:46

    Super buchta, už ji peču podruhé. :-) Druhý den je ještě lepší, mňam, mňam

  • Jaňule | 23. 4. 2012 15:47

    Jak dlouho ji pečete? O:-)

  • ja-bara | 21. 4. 2012 11:15

    Je opravdu jednoduchá,vypadá dobře a skvěle chutná.

  • Lenka | 10. 4. 2012 13:10

    ja jsem nedávno pekla dala švestkovy kompot byla vynikající :-D

  • iris28 | 9. 4. 2012 10:57

    Vynikající,lehká,upečená hned,dala jsem kompotované meruňky a fakt vynikajícíí,vynikající :) :-*

  • Stálý měsíční plat | 31. 3. 2012 19:58

    Možnost stálého měsíčního platu bez zadnych investic, krome vaseho casu. Zkuste http://pritel007.w-e-b-n-o-d-e.cz Vše je zdarma, přečtěte si info.Z odkazu si vymazte pomlcky

  • Mončouš | 31. 3. 2012 12:48

    zkoušela jsem s meruňkovým kompotem a výborná :-* už aby bylo léto a dalo se vyzkošet i čerstvé ovoce ;-)

  • marie29 | 29. 3. 2012 22:43

    Opravdu skvělá buchta, dělala jsem ji s rybízem a podruhé pak s čerstvýma jahodama a mizela závratnou rychlostí..dávám za 1 8-) P.S. Mirko, já jsem cukr dala do těsta krupicový a do náplně moučku.

  • mirka | 29. 3. 2012 20:09

    jaký cukr,moučka nebo krystal?

  • ODY
    ODY | 26. 3. 2012 16:35

    vyzkouseno z cerstvymi jahodami delikatesa <3 <3

  • Irena | 22. 3. 2012 17:32

    Jistě, bude to dokonce o kus lepší :) Já z hery vůbec nepeču :-\

  • vachycka | 22. 3. 2012 15:56

    Lidicky ja se teprve ucim pect. :o) Muzu misto hery dat obycejne maslo?

  • Idi
    Idi | 22. 3. 2012 14:37

    Je výborná! Peču jí už asi popáté, buď s kompot.broskvemi nebo čerstvými jahodami. V létě zkusím i jiné ovoce ;-)

  • routteer | 15. 3. 2012 19:36

    Ahoj... Možnost stálého měsíčního platu Zkuste http://pritel007.w-e-b-n-o-d-e.cz Vše je zdarma, přečtěte si info. Z odkazu si vymazte pomlcky...

  • Kamyla
    Kamyla | 10. 2. 2012 16:39

    mňamka, jen píště uberu cukr ;-) . Ukládám do oblíbených, díky.

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 22. 11. 2011 13:26

    Moc dobrá ;-)

  • Ewka | 11. 10. 2011 18:25

    Je výýýýýborná, pečeme "už" po 2.. Prvně se švestkami a broskvemi a dnes jen s broskvemi, ale chutnala by nám i bez ovoce. Snadná, rychlá a hlavně CHUTNÁ 8-)

  • hakki | 28. 9. 2011 12:40

    Ještě bych jen doplnila, že jsem pekla s polovinou cukru (dělala jsem s kanadskýma boruvkama) a co se týče doby pečení, musela jsem nechat podstatně déle, než je tu v komentářích napsané, nakonec jsem to vytáhla při 165 až po 50 minutách, jak drobenka začala chytat barvu. Ale už není a manžel prohlásil, že zítra by si dal znovu :-)

  • hakki | 28. 9. 2011 12:35

    Super, jen se doma po něm zaprášilo.

  • Alfinka | 21. 9. 2011 15:39

    Už se mi peče, jsem zvědavá jak bude chutnat :-)

  • Rola | 11. 8. 2011 23:53

    Super mňamka... Všichni jsme si pochutnali. DOPORUČUJI!!!!

  • LENKA ADAMICOVA | 6. 7. 2011 19:15

    výborné ;-)

  • monika.mal | 29. 4. 2011 18:20

    Rychlá, skvělá, jednoduchá

  • iva | 2. 3. 2011 17:00

    Pekla jsem v horkovzdušné troubě při 165 stupních asi půl hodiny. Dala jsem kompotované broskve a je skvělá. Rychlá, jednoduchá a vynikající. :-)

  • Jana | 25. 11. 2010 14:26

    Na koilik stupnu a jak dlouho pecete? A muze se dat i kompotovane ovoce?

  • Fanfan | 14. 11. 2010 13:04

    Výborná variace na švédský koláč, po kterém se mohu utlouci.. S ovocem ještě lepší, jen příliš zvlhnout nestihne. :-)

  • Lenka Nejezchlebová | 14. 5. 2010 13:05

    Byla to mňamka. Měla jsem pouze zmrazené jahody, tak jsem je použila a vůbec to nevadilo. Všichni si pochutnali. Navíc oceňuji opravdu snadnou přípravu. Musím dát 1*

  • Monika M | 10. 11. 2009 18:40

    Dnes dělám podruhé, napoprvé sklizeny ovace.. :-)) Na první pokus jsem použila mandarinky a teď na půl borůvky a napůl ananas, uvidíme co z toho bude ;-)) určitě doporučuji!

  • Monika M | 10. 11. 2009 18:40

    Dnes dělám podruhé, napoprvé sklizeny ovace.. :-)) Na první pokus jsem použila mandarinky a teď na půl borůvky a napůl ananas, uvidíme co z toho bude ;-)) určitě doporučuji!

  • Lucka Zástěrová | 23. 8. 2009 20:41

    moje znamka za jedna lehle snadne a dobre znam podobny recept, ale pracnejsi urcite doporucim

  • Jamat Jamat | 11. 8. 2009 12:29

    Minule jsem zapomněla oznámkovat, takže známkuju až teď. Jedničku si určitě zaslouží. Druhý den z lednice byla ještě lepší!!!!

  • Jamat Jamat | 7. 8. 2009 20:03

    Výborná buchtička, rychlá příprava, dělala jsem s borůvkama v plynové troubě cca 20 minut. Lahůdka!

  • Paja Zupa | 5. 8. 2009 00:45

    Rychle a snadno upečeno. Mám starou plynovou troubu, takže stupně odhaduji. Peču na střední až mírnější teplotu, tak 20 minut. Ovoce jsem zapoměla v mrazáku (ta skleróza), takže můžu potvrdit, že buchta je dobrá i samotná s tvarohem. Chutnala mi více než švédský koláč, který je podobný a jehož recept se také často objevuje. Jinak souhlasím s Danou - cukr je možné ubrat.

  • Lucie Kynclová | 12. 7. 2009 13:25

    Jak dlouho a na kolik stupňů pečete?

  • Hana Koukalová | 11. 2. 2009 14:46

    Opravdu dobrota ! Hrnečkové odměřování surovin miluju = blesková příprava. Také jsem neměla ovoce, takže postačila povidla a výsledek super !!

  • Lenka Kristová | 7. 10. 2007 19:33

    Petro, já jsem dělala s mraženýma ostružinama, takže mražený rybíz bude určitě OK. Včera jsem neměla doma žádné ovoce, tak jsem na tvaroh dala malé kopečky marmelády z lesních plodů a bylo to taky dobré.

  • Petra Š. | 6. 10. 2007 21:08

    Paní Dano, dávala jste mražený rybíz?

  • kokosek kokosek | 23. 9. 2007 19:26

    výborná...z ananasem :-)

  • Dana | 19. 9. 2007 13:03

    Vyzkoušela jsem a mohu pochválit. Dělala jsem s červeným rybízem. Jen příště dám méně cukru, byla podle mě moc přeslazená. Ale jinak výtečná, jednoduchá a rychlá!!!!!!!!!!

  • Lenka Kristová | 14. 9. 2007 13:03

    Ivo, hrnky používám ty větší, 2,5 deci, tvaroh kostka a plech klasický velký s vyšším okrajem.

  • Iva | 14. 9. 2007 10:09

    Recept mi připomíná buchtu, kterou jsem nedávno jedla, a ta byla opravdu skvělá, svěží, vláčná, žádný "dusičnan". Prosím ale o doplnění: hrnek = dvě deci?? A jaký tvaroh používáte? Vanička / kostka? A plech normální velíkosti? Sorry, potřebuju to takhle detailně...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Pečení Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hera Mléko Ovoce Polohrubá mouka Prášek do pečiva Tvaroh Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salámový aspik

Salámový aspik

Cizrnový guláš se zeleninou

Cizrnový guláš se zeleninou

Medové perníčky hned k jídlu

Medové perníčky hned k jídlu

Plněná cuketa

Plněná cuketa

Zelné knedlíky

Zelné knedlíky

Pekanový koláč

Pekanový koláč

Těstíčko jako od vietnamců

Těstíčko jako od vietnamců

Jablečné muffiny I.

Jablečné muffiny I.

(nejen) Cuketové špízy

(nejen) Cuketové špízy

Doporučujeme

15 minut
Penne s tuňákem a kukuřicí

Penne s tuňákem a kukuřicí

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

172
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
46
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
42
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
33
Dýňové pyré s bramborem
Dýňové pyré s bramborem
31
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu společně s bylinkami. Které vysázet k paprikám, okurkám nebo mrkvi?
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu…
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin, které vám zajistí krásnou pleť
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin,…
Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který zdomácněl v české kuchyni
Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který…
Nejlepší sýrové pomazánky: Recepty, díky kterým nakrmíte rodinu i pohostíte návštěvy
Nejlepší sýrové pomazánky: Recepty, díky kterým…
Nejzdravější zeleninu na světě si můžete vypěstovat sami doma. Seznamte se s řeřichou potoční
Nejzdravější zeleninu na světě si můžete…
AHA.cz Návštěva Dády Patrasové v léčebně: Felixové dorazili do Bohnic!

Návštěva Dády Patrasové v léčebně: Felixové dorazili do Bohnic!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Kate Matl o Survivoru: Pavouk v rukávu, nálety vos, bodnutí štíra a zlomený prst! Co skrývá taška z ostrova?

Kate Matl o Survivoru: Pavouk v rukávu, nálety vos, bodnutí štíra a zlomený prst! Co skrývá taška z ostrova?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Survivor opustil další hráč: Vyletěl adept na vítězství!

Survivor opustil další hráč: Vyletěl adept na vítězství!

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

Další doporučené recepty:

Skvělá pasta na pizzu
Skvělá pasta na pizzu
Skvělá povíkendová večeře
Skvělá povíkendová večeře
Skvělá ryba se zeleninou
Skvělá ryba se zeleninou
Skvělá šunková pomazánka
Skvělá šunková pomazánka
Skvělé boloňské špagety
Skvělé boloňské špagety
Skvělé čoko muffiny
Skvělé čoko muffiny
  • Recepty.cz
  • Skvělá sypaná tvarohová buchta s ovocem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact