• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Skvělá omáčka na špagety
Napište svůj komentář k receptu

Skvělá omáčka na špagety

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 41
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skvělá omáčka na špagety
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 250
      g točený salám slovenský, nebo kuřecí maso
    • 2
      ks cibule menší
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      plechovka špagetka (Hamé)
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      lžička hořčice
    • 0,50
      lžička bazalka
    • 0,50
      lžička majoránka
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 0,50
      lžička grilovací koření
    • 2
      sklenice voda 1-2

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi rozehřejeme olej, na kterém osmahneme na drobno nakrájenou cibulku s prolisovaným česnekem. Poté přidáme na kostičky nakrájený salám nebo kuřecí maso a podusíme (kuřecí maso déle). Do směsi přidáme všechno koření. Mezitím si v hrnci rozehřejeme Špagetku, přidáme do ní kečup, hořčici a 1-2 sklenice vody. Až se Špagetka začně vařit, přidáme k ní směs z pánve a mícháme. Až bude tato směs ve varu můžeme ji klasicky zatřepkou zahustit podle toho, jak máme rádi hustou omáčku. Poté nalejeme směs na špagety, přidáme strouhaný sýr a podáváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Maková buchta - skvělá a rychlá

Maková buchta - skvělá a rychlá

Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo srnčí hřbet

Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo…

Skvělá pasta na pizzu

Skvělá pasta na pizzu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pepík | 21. 1. 2016 19:15

    To už můžu koupit špagety v konzervě.Fuj. :-D

  • Petra | 30. 8. 2015 22:16

    Točeňák, špagetka, kečup..... to bych opravdu nenazvala jako skvělé, ale asi jak pro koho :-\

  • gurmet no.1 | 29. 6. 2015 12:22

    Tohle je největší urážka těstovin, co sem kdy viděl.....

  • Marek | 13. 5. 2015 07:53

    Chce se mi zvracet

  • Marek | 13. 5. 2015 07:52

    Chce se mi zvracet

  • Daw | 3. 5. 2015 20:05

    Ahoj, že si todle někdo dovolí napsat a recepty.cz to nechají zveřejněný je opravdu ostuda. Hnus vajgl stydím se že si dovolíte todle někomu radit....

  • Daw | 3. 5. 2015 20:05

    Ahoj, že si todle někdo dovolí napsat a recepty.cz to nechají zveřejněný je opravdu ostuda. Hnus vajgl stydím se že si dovolíte todle někomu radit....

  • žrout | 17. 11. 2014 09:37

    Tyjó, školní jídelna ;oD Ani jsem nedoufal, že ještě někdy něco takovýho uvidím. Díky za vzpomínku. Játrová omáčka bez jater by nebyla? :-\

  • honza | 24. 4. 2014 17:22

    sračka.. jak tohle může někdo vařit? podle těch surovin jde o totální konzervovaný český hnus... má se snad vařit z čerstvých surovin ne?!!!

  • vařič | 19. 3. 2014 04:48

    "jednu plechovku Hamé špagetka" ha ha no to je teda recept 8-)

  • Malda | 28. 1. 2014 14:21

    Přesně tak, bych se styděla něco takového vůbec uvařit... :-S

  • kiki | 11. 1. 2014 17:30

    super omáčka ze špagetky Hamé, takový hnus, to už si tu omáčku udělám radši sama :-$

  • Lisa | 5. 1. 2014 11:46

    Já čekala recept na dobrou omáčku a zatím je to humus z polotovarů a glutamátů.

  • planeta | 25. 11. 2013 09:47

    super dobrá rychlovka :-) :-)

  • petra | 6. 10. 2013 19:32

    presne tak, nejak jsem nepochopila ucel spagetky, je to proste polotovar a tem je lepsi - jak vsichni vime - se vyhnout.

  • picheck | 16. 7. 2013 09:55

    já se divim, ze tu ten tvuj komentář ještě je :-) měl jsem výhrady k tomuto stylu "gastronomie"...a komentář je fuč :-(

  • Jana | 4. 7. 2013 22:59

    Tak jsem to dnes vyzkoušela,a udělala rovnou z dvojité dávky.A udělala jsem dobře.Opravdu vynikající!

  • marty | 8. 6. 2013 23:59

    Točeňák, kečup, hořčice, strouhaný sýr (jistě Cihla 30%) evokuje mi to vzpomínky na dovolenou v Italii :-D

  • MJG | 15. 5. 2013 09:45

    Myslim si, ze ta Spagetka je tam zcela zbytecna / pokud tedy nutne nepotrebujete ty konzervanty a barviva/. Radej pridejte papriku a rajce na kosticky, vic cibulky a trochu dobromysli, a mate to to same. :-\

  • neeeeeeee | 14. 5. 2013 10:20

    twl clovek hleda kvalitni recept a narazi na toto :'( kam se hrabe babica propanajana, priste sem dej recept na chleba s cibuli ;-)

  • kuchtik | 8. 3. 2013 11:47

    nebo můžeme dát plecovky špagetky dvě a ostatní suroviny vynechat O:-) :-D

  • picheck | 23. 1. 2013 21:07

    a nebylo by jednodušší rovnou nacpat tu kejdu od Hamé na ty špagety a nehrát si na vaření? O:-)

  • lada | 23. 12. 2012 09:28

    proč tam dávate konzervu anebo na opak není to zbytečné když všechny suroviny jsou v konzervě.

  • Marie Borilova | 23. 10. 2012 14:52

    Omáčka je moc dobrá,může se tam dát více česneku.

  • Martina | 14. 5. 2012 21:15

    výborné, udělala jsem ostřejší a bylo to luxusní. Boule za ušima

  • martina | 5. 3. 2012 07:53

    petře upně si ji setřel prej oíšeme je p zabails :D

  • Petr | 25. 11. 2010 09:25

    "oíšeme" je "p" :-P

  • Petr | 25. 11. 2010 09:23

    Myslím si, že pravopis nemá nic společného s receptem, o kterém se zde hovoří. ;-)

  • Klára | 14. 10. 2010 13:11

    Pozor na pravopis. Slovo "vinikající" oíšeme tvrdé y.

  • Jirka Kodad | 11. 9. 2009 12:13

    Skělá, akorát s mojí rukou jsem to trochu přehnal s ostrostí omáčky, jinak pervektní.

  • eva peterková | 16. 2. 2009 12:22

    výborná!!!!

  • Anonym | 17. 11. 2006 12:14

    je to opravdu vinikající

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Špagety Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Ostatní Zálivky a omáčky Uzeniny Oběd Večeře Vaření Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cibule Grilovací koření Hořčice Kečup - jemný Majoránka Paprika - sladká Rostlinný olej Špagetka Točený salám Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zelný salát s křenem

Zelný salát s křenem

Hamburgery original

Hamburgery original

listové těsto

listové těsto

Pivní krkovička z pečícího sáčku

Pivní krkovička z pečícího sáčku

Mandlový dort DIA

Mandlový dort DIA

Řecký těstovinový salát

Řecký těstovinový salát

Rychlý smetanovo-čokoládový dezert

Rychlý smetanovo-čokoládový dezert

Pečené smetanové řízky

Pečené smetanové řízky

Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené

Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

17
Špaldový šmorn (trhanec), základní recept
Špaldový šmorn (trhanec)…
14
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
13
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
11
Kokosová pochoutka
Kokosová pochoutka
10
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Denní horoskop na pátek 17. 10. 2025: Kdo se bude muset vypořádat s překážkami a kdo zažije romantiku?

Denní horoskop na pátek 17. 10. 2025: Kdo se bude muset vypořádat s překážkami a kdo zažije romantiku?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Skvělá italská pizza
Skvělá italská pizza
Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo srnčí hřbet
Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo…
Skvělá marináda na maso
Skvělá marináda na maso
Skvělá pasta na pizzu
Skvělá pasta na pizzu
Skvělá povíkendová večeře
Skvělá povíkendová večeře
Skvělá ryba se zeleninou
Skvělá ryba se zeleninou
  • Recepty.cz
  • Skvělá omáčka na špagety
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact