Na pánvi rozehřejeme olej, na kterém osmahneme na drobno nakrájenou cibulku s prolisovaným česnekem. Poté přidáme na kostičky nakrájený salám nebo kuřecí maso a podusíme (kuřecí maso déle). Do směsi přidáme všechno koření. Mezitím si v hrnci rozehřejeme Špagetku, přidáme do ní kečup, hořčici a 1-2 sklenice vody. Až se Špagetka začně vařit, přidáme k ní směs z pánve a mícháme. Až bude tato směs ve varu můžeme ji klasicky zatřepkou zahustit podle toho, jak máme rádi hustou omáčku. Poté nalejeme směs na špagety, přidáme strouhaný sýr a podáváme.
Myslim si, ze ta Spagetka je tam zcela zbytecna / pokud tedy nutne nepotrebujete ty konzervanty a barviva/. Radej pridejte papriku a rajce na kosticky, vic cibulky a trochu dobromysli, a mate to to same. :-\
neeeeeeee
|14. 5. 2013 10:20
twl clovek hleda kvalitni recept a narazi na toto
kam se hrabe babica propanajana, priste sem dej recept na chleba s cibuli ;-)
kuchtik
|8. 3. 2013 11:47
nebo můžeme dát plecovky špagetky dvě a ostatní suroviny vynechat O:-) :-D
picheck
|23. 1. 2013 21:07
a nebylo by jednodušší rovnou nacpat tu kejdu od Hamé na ty špagety a nehrát si na vaření? O:-)
lada
|23. 12. 2012 09:28
proč tam dávate konzervu anebo na opak není to zbytečné když všechny suroviny jsou v konzervě.