To už můžu koupit špagety v konzervě.Fuj. :-D
Točeňák, špagetka, kečup..... to bych opravdu nenazvala jako skvělé, ale asi jak pro koho :-\
Tohle je největší urážka těstovin, co sem kdy viděl.....
Chce se mi zvracet
Chce se mi zvracet
Ahoj, že si todle někdo dovolí napsat a recepty.cz to nechají zveřejněný je opravdu ostuda. Hnus vajgl stydím se že si dovolíte todle někomu radit....
Ahoj, že si todle někdo dovolí napsat a recepty.cz to nechají zveřejněný je opravdu ostuda. Hnus vajgl stydím se že si dovolíte todle někomu radit....
Tyjó, školní jídelna ;oD Ani jsem nedoufal, že ještě někdy něco takovýho uvidím. Díky za vzpomínku. Játrová omáčka bez jater by nebyla? :-\
sračka.. jak tohle může někdo vařit? podle těch surovin jde o totální konzervovaný český hnus... má se snad vařit z čerstvých surovin ne?!!!
"jednu plechovku Hamé špagetka" ha ha no to je teda recept 8-)
Přesně tak, bych se styděla něco takového vůbec uvařit... :-S
super omáčka ze špagetky Hamé, takový hnus, to už si tu omáčku udělám radši sama :-$
Já čekala recept na dobrou omáčku a zatím je to humus z polotovarů a glutamátů.
presne tak, nejak jsem nepochopila ucel spagetky, je to proste polotovar a tem je lepsi - jak vsichni vime - se vyhnout.
já se divim, ze tu ten tvuj komentář ještě je :-) měl jsem výhrady k tomuto stylu "gastronomie"...a komentář je fuč :-(
Tak jsem to dnes vyzkoušela,a udělala rovnou z dvojité dávky.A udělala jsem dobře.Opravdu vynikající!
Točeňák, kečup, hořčice, strouhaný sýr (jistě Cihla 30%) evokuje mi to vzpomínky na dovolenou v Italii :-D
Myslim si, ze ta Spagetka je tam zcela zbytecna / pokud tedy nutne nepotrebujete ty konzervanty a barviva/. Radej pridejte papriku a rajce na kosticky, vic cibulky a trochu dobromysli, a mate to to same. :-\
twl clovek hleda kvalitni recept a narazi na toto :'( kam se hrabe babica propanajana, priste sem dej recept na chleba s cibuli ;-)
nebo můžeme dát plecovky špagetky dvě a ostatní suroviny vynechat O:-) :-D
a nebylo by jednodušší rovnou nacpat tu kejdu od Hamé na ty špagety a nehrát si na vaření? O:-)
proč tam dávate konzervu anebo na opak není to zbytečné když všechny suroviny jsou v konzervě.
výborné, udělala jsem ostřejší a bylo to luxusní. Boule za ušima
petře upně si ji setřel prej oíšeme je p zabails :D
"oíšeme" je "p" :-P
Myslím si, že pravopis nemá nic společného s receptem, o kterém se zde hovoří. ;-)
Pozor na pravopis. Slovo "vinikající" oíšeme tvrdé y.
Skělá, akorát s mojí rukou jsem to trochu přehnal s ostrostí omáčky, jinak pervektní.
výborná!!!!
je to opravdu vinikající