• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Skvělá omáčka na špagety
Napište svůj komentář k receptu

Skvělá omáčka na špagety

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 41
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skvělá omáčka na špagety
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 250
      g točený salám slovenský, nebo kuřecí maso
    • 2
      ks cibule menší
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      plechovka špagetka (Hamé)
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      lžička hořčice
    • 0,50
      lžička bazalka
    • 0,50
      lžička majoránka
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 0,50
      lžička grilovací koření
    • 2
      sklenice voda 1-2

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi rozehřejeme olej, na kterém osmahneme na drobno nakrájenou cibulku s prolisovaným česnekem. Poté přidáme na kostičky nakrájený salám nebo kuřecí maso a podusíme (kuřecí maso déle). Do směsi přidáme všechno koření. Mezitím si v hrnci rozehřejeme Špagetku, přidáme do ní kečup, hořčici a 1-2 sklenice vody. Až se Špagetka začně vařit, přidáme k ní směs z pánve a mícháme. Až bude tato směs ve varu můžeme ji klasicky zatřepkou zahustit podle toho, jak máme rádi hustou omáčku. Poté nalejeme směs na špagety, přidáme strouhaný sýr a podáváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Maková buchta - skvělá a rychlá

Maková buchta - skvělá a rychlá

Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo srnčí hřbet

Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo…

Skvělá pasta na pizzu

Skvělá pasta na pizzu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pepík | 21. 1. 2016 19:15

    To už můžu koupit špagety v konzervě.Fuj. :-D

  • Petra | 30. 8. 2015 22:16

    Točeňák, špagetka, kečup..... to bych opravdu nenazvala jako skvělé, ale asi jak pro koho :-\

  • gurmet no.1 | 29. 6. 2015 12:22

    Tohle je největší urážka těstovin, co sem kdy viděl.....

  • Marek | 13. 5. 2015 07:53

    Chce se mi zvracet

  • Marek | 13. 5. 2015 07:52

    Chce se mi zvracet

  • Daw | 3. 5. 2015 20:05

    Ahoj, že si todle někdo dovolí napsat a recepty.cz to nechají zveřejněný je opravdu ostuda. Hnus vajgl stydím se že si dovolíte todle někomu radit....

  • Daw | 3. 5. 2015 20:05

    Ahoj, že si todle někdo dovolí napsat a recepty.cz to nechají zveřejněný je opravdu ostuda. Hnus vajgl stydím se že si dovolíte todle někomu radit....

  • žrout | 17. 11. 2014 09:37

    Tyjó, školní jídelna ;oD Ani jsem nedoufal, že ještě někdy něco takovýho uvidím. Díky za vzpomínku. Játrová omáčka bez jater by nebyla? :-\

  • honza | 24. 4. 2014 17:22

    sračka.. jak tohle může někdo vařit? podle těch surovin jde o totální konzervovaný český hnus... má se snad vařit z čerstvých surovin ne?!!!

  • vařič | 19. 3. 2014 04:48

    "jednu plechovku Hamé špagetka" ha ha no to je teda recept 8-)

  • Malda | 28. 1. 2014 14:21

    Přesně tak, bych se styděla něco takového vůbec uvařit... :-S

  • kiki | 11. 1. 2014 17:30

    super omáčka ze špagetky Hamé, takový hnus, to už si tu omáčku udělám radši sama :-$

  • Lisa | 5. 1. 2014 11:46

    Já čekala recept na dobrou omáčku a zatím je to humus z polotovarů a glutamátů.

  • planeta | 25. 11. 2013 09:47

    super dobrá rychlovka :-) :-)

  • petra | 6. 10. 2013 19:32

    presne tak, nejak jsem nepochopila ucel spagetky, je to proste polotovar a tem je lepsi - jak vsichni vime - se vyhnout.

  • picheck | 16. 7. 2013 09:55

    já se divim, ze tu ten tvuj komentář ještě je :-) měl jsem výhrady k tomuto stylu "gastronomie"...a komentář je fuč :-(

  • Jana | 4. 7. 2013 22:59

    Tak jsem to dnes vyzkoušela,a udělala rovnou z dvojité dávky.A udělala jsem dobře.Opravdu vynikající!

  • marty | 8. 6. 2013 23:59

    Točeňák, kečup, hořčice, strouhaný sýr (jistě Cihla 30%) evokuje mi to vzpomínky na dovolenou v Italii :-D

  • MJG | 15. 5. 2013 09:45

    Myslim si, ze ta Spagetka je tam zcela zbytecna / pokud tedy nutne nepotrebujete ty konzervanty a barviva/. Radej pridejte papriku a rajce na kosticky, vic cibulky a trochu dobromysli, a mate to to same. :-\

  • neeeeeeee | 14. 5. 2013 10:20

    twl clovek hleda kvalitni recept a narazi na toto :'( kam se hrabe babica propanajana, priste sem dej recept na chleba s cibuli ;-)

  • kuchtik | 8. 3. 2013 11:47

    nebo můžeme dát plecovky špagetky dvě a ostatní suroviny vynechat O:-) :-D

  • picheck | 23. 1. 2013 21:07

    a nebylo by jednodušší rovnou nacpat tu kejdu od Hamé na ty špagety a nehrát si na vaření? O:-)

  • lada | 23. 12. 2012 09:28

    proč tam dávate konzervu anebo na opak není to zbytečné když všechny suroviny jsou v konzervě.

  • Marie Borilova | 23. 10. 2012 14:52

    Omáčka je moc dobrá,může se tam dát více česneku.

  • Martina | 14. 5. 2012 21:15

    výborné, udělala jsem ostřejší a bylo to luxusní. Boule za ušima

  • martina | 5. 3. 2012 07:53

    petře upně si ji setřel prej oíšeme je p zabails :D

  • Petr | 25. 11. 2010 09:25

    "oíšeme" je "p" :-P

  • Petr | 25. 11. 2010 09:23

    Myslím si, že pravopis nemá nic společného s receptem, o kterém se zde hovoří. ;-)

  • Klára | 14. 10. 2010 13:11

    Pozor na pravopis. Slovo "vinikající" oíšeme tvrdé y.

  • Jirka Kodad | 11. 9. 2009 12:13

    Skělá, akorát s mojí rukou jsem to trochu přehnal s ostrostí omáčky, jinak pervektní.

  • eva peterková | 16. 2. 2009 12:22

    výborná!!!!

  • Anonym | 17. 11. 2006 12:14

    je to opravdu vinikající

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Špagety Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Ostatní Zálivky a omáčky Uzeniny Oběd Večeře Vaření Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cibule Grilovací koření Hořčice Kečup - jemný Majoránka Paprika - sladká Rostlinný olej Špagetka Točený salám Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vajíčková pomazánka IV.

Vajíčková pomazánka IV.

Bábovka MARGOT

Bábovka MARGOT

Květákové těstoviny se šunkou a nivou

Květákové těstoviny se šunkou a nivou

Jahelník mrkvový

Jahelník mrkvový

Hrachová kaše (moc dobrá)

Hrachová kaše (moc dobrá)

Tvarohové kynuté buchty

Tvarohové kynuté buchty

Nutela (DUKAN)

Nutela (DUKAN)

Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky) a kysaným zelím

Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…

Bramborovo-žampionová polévka na dva způsoby

Bramborovo-žampionová polévka na dva…

Doporučujeme

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

173
Salát s rajčaty, avokádem a nivou
Salát s rajčaty,…
156
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
138
Salát se šunkou a vejci
Salát se šunkou a vejci
135
Tradiční tažený štrůdl
Tradiční tažený štrůdl
127
Rýže s ovocem
Rýže s ovocem

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Hvězda seriálu Polabí Aneta Kernová: Debut v New Yorku!

Hvězda seriálu Polabí Aneta Kernová: Debut v New Yorku!

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Další doporučené recepty:

Skvělá italská pizza
Skvělá italská pizza
Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo srnčí hřbet
Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo…
Skvělá marináda na maso
Skvělá marináda na maso
Skvělá pasta na pizzu
Skvělá pasta na pizzu
Skvělá povíkendová večeře
Skvělá povíkendová večeře
Skvělá ryba se zeleninou
Skvělá ryba se zeleninou
  • Recepty.cz
  • Skvělá omáčka na špagety
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact