Vyzkoušel jsem na kančí kýtě. Marináda ostrá, ale přes noc se vše perfektně vyvážilo. Tohle maso ale musíte aspoň 20 minut zapéct. Velká spokojenost!
vynikající, přidal jsem trochu oleje, pak jsem to obalil ve strouhance s trochou hladké mouky - výborné řízky ;-)
ten chleba samozřejmě musíte pořádně osmažit :-*
no nevim jestli bych si macel chleba v marinade ve ktere lezelo celou noc syrove maso. :-S
Vynikající.Přidala jsem ještě trošku kečupu a oleje a dala jen jedno vejce.Používala jsem kuř.křidélka.Bohužel,než jsem stačila udělat foto,bylo vše snězené. :-D
posral jsem se..... :'(
opravdu vynikající. Podebný recept mám od dcery ale tady je navíc sojová omáčka. Marinádu jsem použila na naložení masa na gril. Maso bylo křehké a rychle hotové. Jen jsem nedala solamyl a přidala trošičku oleje. Nemusíte se bát dát tolik pepře - není to vůbec ostré. Dávám do oblíbených, grilujeme celé léto. Děkuji za recept.
Stejnou marinádu používám na grilování, jen dávám jedno vajíčko a trochu piva. Samozřejmě to jde použít i na pánvičku. Mohu jen doporučit.