• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Škvarky z domácí pekárny
Napište svůj komentář k receptu

Škvarky z domácí pekárny

autor: Roman Raba
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Škvarky z domácí pekárny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg sádlo nebo Bůček

Postup přípravy receptu

1
Sádlo (bůček zbavený kůže) nakrájíme na kostky cca 1 x 1 cm (i větší). Vložíme do pekárny a zapneme program marmeláda. Necháme proběhnout 2 x celý a pak ještě asi 1/2 hod., dokud nejsou škvarky zlatavé. Pak vyndáme nádobu a přes sítko slijeme vypečené sádlo.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Brambory zapečené se škvarky a zelím

Brambory zapečené se škvarky a zelím

Zavináče se škvarky

Zavináče se škvarky

Lín s bílým zelím a křupavými škvarky

Lín s bílým zelím a křupavými škvarky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Josef | 24. 6. 2015 15:29

    ...mě se pekárna Alaska kousne a hlásí eror :'(

  • kaja | 22. 9. 2012 00:13

    Vyzkoušela jsem 2 krát marmeládu+ asi půlku třetí a bylo to akorát, škvarečky pěkně křupavé a barva tak akorát, kdo má rád barevnější, může přidat trošku mlíka. Výborné, nemusíte nic hlídat ani míchat a máte to hotové asi za tři hodinky. Po prvním cyklu jsem přidala sůl a na konci jsou akorát. Zkoušela jsem 1kg- 1,20 a pořád to bylo OK. Nic nevypěnilo,ani nic jiného. Doporučuji ;-)

  • pitt70 | 21. 12. 2011 17:02

    A neprská ?

  • 1982Petula
    1982Petula | 1. 9. 2011 23:16

    Tak jsem škvarky dnes vyzkoušela. Dělala jsem z bůčku, kde bylo více masa, a tak se mi maso během třetího cyklu částečně rozpadlo, ale to nevadí. Problém byl v tom, že mi to nezezlátlo, ale dala jsem program PEČENÍ na 20 min. a vše se dohnalo a finále vypadá skvěle. I chutná, což dokazuje můj spálený jazyk.

  • genius7 | 16. 3. 2011 12:16

    Mám s tím ty nejlepší zkušenosti, přesně tak, jak je popsáno v receptu. Jen pro pěknou zlatavou barvu škvarečků přidávám asi 0,5 dcl mléka. Pak to opravdu nemá chybu.

  • Sylva P. | 20. 10. 2009 07:46

    Sádlo postupně odebírám.

  • marie mateju | 19. 10. 2009 09:45

    Dneska zkusím.Jen mám strach aby to nepřeteklo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Pokrmy Vepřové Domácí pekárna Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Sádlo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Koule ze Salka

Koule ze Salka

Caprese

Caprese

Ravioli s náplní

Ravioli s náplní

Rabínův šoulet

Rabínův šoulet

Vajíčková pomazánka z lučiny

Vajíčková pomazánka z lučiny

Maso jako z KFC

Maso jako z KFC

Fofr perník

Fofr perník

Brambory (těstoviny) s fazolkami

Brambory (těstoviny) s fazolkami

Tortilly s fazolovou směsí

Tortilly s fazolovou směsí

Doporučujeme

25 minut
Zapečené tortilly s brokolicí a čedarem

Zapečené tortilly s brokolicí a…

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

83
Míša řezy
Míša řezy
68
Třešňovo-makový závin
Třešňovo-makový závin
25
Dušená kmínová kýta na špeku
Dušená kmínová kýta na…
24
Krémová polévka z červené řepy
Krémová polévka z…
23
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze sterilovaných jablek
Jablečný cukrový závin …

Zajímavé články

Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
AHA.cz Z odchodu z Národního průšvih! Matásek přišel o rodinu

Z odchodu z Národního průšvih! Matásek přišel o rodinu

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Módní triky, které vám změní život: Díky nim vám to bude slušet více a nezaplatíte ani korunu!

Módní triky, které vám změní život: Díky nim vám to bude slušet více a nezaplatíte ani korunu!

Ženy.cz Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Blesk.cz Taylor Swift propaguje nové album: Ďábelsky krátká sukýnka!

Taylor Swift propaguje nové album: Ďábelsky krátká sukýnka!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Runy podle data narození: Která je ta vaše a co o vás říká

Runy podle data narození: Která je ta vaše a co o vás říká

Další doporučené recepty:

Škvarkový chléb
Škvarkový chléb
Škvarkový koláč (placky)
Škvarkový koláč (placky)
Škvarky v troubě
Škvarky v troubě
Šlehačková bábovka
Šlehačková bábovka
Šlehačková bábovka hrníčková
Šlehačková bábovka hrníčková
Šlehačková roláda
Šlehačková roláda
  • Recepty.cz
  • Škvarky z domácí pekárny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact