• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Škvarky z domácí pekárny
Napište svůj komentář k receptu

Škvarky z domácí pekárny

autor: Roman Raba
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Škvarky z domácí pekárny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg sádlo nebo Bůček

Postup přípravy receptu

1
Sádlo (bůček zbavený kůže) nakrájíme na kostky cca 1 x 1 cm (i větší). Vložíme do pekárny a zapneme program marmeláda. Necháme proběhnout 2 x celý a pak ještě asi 1/2 hod., dokud nejsou škvarky zlatavé. Pak vyndáme nádobu a přes sítko slijeme vypečené sádlo.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Brambory zapečené se škvarky a zelím

Brambory zapečené se škvarky a zelím

Zavináče se škvarky

Zavináče se škvarky

Lín s bílým zelím a křupavými škvarky

Lín s bílým zelím a křupavými škvarky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Josef | 24. 6. 2015 15:29

    ...mě se pekárna Alaska kousne a hlásí eror :'(

  • kaja | 22. 9. 2012 00:13

    Vyzkoušela jsem 2 krát marmeládu+ asi půlku třetí a bylo to akorát, škvarečky pěkně křupavé a barva tak akorát, kdo má rád barevnější, může přidat trošku mlíka. Výborné, nemusíte nic hlídat ani míchat a máte to hotové asi za tři hodinky. Po prvním cyklu jsem přidala sůl a na konci jsou akorát. Zkoušela jsem 1kg- 1,20 a pořád to bylo OK. Nic nevypěnilo,ani nic jiného. Doporučuji ;-)

  • pitt70 | 21. 12. 2011 17:02

    A neprská ?

  • 1982Petula
    1982Petula | 1. 9. 2011 23:16

    Tak jsem škvarky dnes vyzkoušela. Dělala jsem z bůčku, kde bylo více masa, a tak se mi maso během třetího cyklu částečně rozpadlo, ale to nevadí. Problém byl v tom, že mi to nezezlátlo, ale dala jsem program PEČENÍ na 20 min. a vše se dohnalo a finále vypadá skvěle. I chutná, což dokazuje můj spálený jazyk.

  • genius7 | 16. 3. 2011 12:16

    Mám s tím ty nejlepší zkušenosti, přesně tak, jak je popsáno v receptu. Jen pro pěknou zlatavou barvu škvarečků přidávám asi 0,5 dcl mléka. Pak to opravdu nemá chybu.

  • Sylva P. | 20. 10. 2009 07:46

    Sádlo postupně odebírám.

  • marie mateju | 19. 10. 2009 09:45

    Dneska zkusím.Jen mám strach aby to nepřeteklo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Pokrmy Vepřové Domácí pekárna Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Sádlo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ženevské řezy

Ženevské řezy

Koprová kulajda

Koprová kulajda

Míchaná vejce s avokádem

Míchaná vejce s avokádem

Polévka z jarních cibulek

Polévka z jarních cibulek

Hmota Marshmallow - nahradí marcipán

Hmota Marshmallow - nahradí marcipán

Zapečený lilek  (nejen) s rýží

Zapečený lilek (nejen) s rýží

Provensálské kuřecí paličky s cuketou

Provensálské kuřecí paličky s cuketou

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se smaženou zeleninou

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…

Kuře pečené s jablky

Kuře pečené s jablky

Doporučujeme

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

57
Pečený květák s křupavou cizrnou a bramborami na bouchačku
Pečený květák s křupavou…
13
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
13
Polníčkový salát se zeleninou
Polníčkový salát se…
11
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
11
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…

Zajímavé články

7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
AHA.cz Bagárová sklidila posměch! Zpěvačka pobavila starou fotkou

Bagárová sklidila posměch! Zpěvačka pobavila starou fotkou

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Ženy.cz Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Blesk.cz Seriálová hvězda Veronika Gajerová (62): Soud kvůli insolvenci!

Seriálová hvězda Veronika Gajerová (62): Soud kvůli insolvenci!

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Další doporučené recepty:

Škvarkový chléb
Škvarkový chléb
Škvarkový koláč (placky)
Škvarkový koláč (placky)
Škvarky v troubě
Škvarky v troubě
Šlehačková bábovka
Šlehačková bábovka
Šlehačková bábovka hrníčková
Šlehačková bábovka hrníčková
Šlehačková roláda
Šlehačková roláda
  • Recepty.cz
  • Škvarky z domácí pekárny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact