• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Škvarky z domácí pekárny
Napište svůj komentář k receptu

Škvarky z domácí pekárny

autor: Roman Raba
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Škvarky z domácí pekárny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg sádlo nebo Bůček

Postup přípravy receptu

1
Sádlo (bůček zbavený kůže) nakrájíme na kostky cca 1 x 1 cm (i větší). Vložíme do pekárny a zapneme program marmeláda. Necháme proběhnout 2 x celý a pak ještě asi 1/2 hod., dokud nejsou škvarky zlatavé. Pak vyndáme nádobu a přes sítko slijeme vypečené sádlo.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Brambory zapečené se škvarky a zelím

Brambory zapečené se škvarky a zelím

Zavináče se škvarky

Zavináče se škvarky

Lín s bílým zelím a křupavými škvarky

Lín s bílým zelím a křupavými škvarky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Josef | 24. 6. 2015 15:29

    ...mě se pekárna Alaska kousne a hlásí eror :'(

  • kaja | 22. 9. 2012 00:13

    Vyzkoušela jsem 2 krát marmeládu+ asi půlku třetí a bylo to akorát, škvarečky pěkně křupavé a barva tak akorát, kdo má rád barevnější, může přidat trošku mlíka. Výborné, nemusíte nic hlídat ani míchat a máte to hotové asi za tři hodinky. Po prvním cyklu jsem přidala sůl a na konci jsou akorát. Zkoušela jsem 1kg- 1,20 a pořád to bylo OK. Nic nevypěnilo,ani nic jiného. Doporučuji ;-)

  • pitt70 | 21. 12. 2011 17:02

    A neprská ?

  • 1982Petula
    1982Petula | 1. 9. 2011 23:16

    Tak jsem škvarky dnes vyzkoušela. Dělala jsem z bůčku, kde bylo více masa, a tak se mi maso během třetího cyklu částečně rozpadlo, ale to nevadí. Problém byl v tom, že mi to nezezlátlo, ale dala jsem program PEČENÍ na 20 min. a vše se dohnalo a finále vypadá skvěle. I chutná, což dokazuje můj spálený jazyk.

  • genius7 | 16. 3. 2011 12:16

    Mám s tím ty nejlepší zkušenosti, přesně tak, jak je popsáno v receptu. Jen pro pěknou zlatavou barvu škvarečků přidávám asi 0,5 dcl mléka. Pak to opravdu nemá chybu.

  • Sylva P. | 20. 10. 2009 07:46

    Sádlo postupně odebírám.

  • marie mateju | 19. 10. 2009 09:45

    Dneska zkusím.Jen mám strach aby to nepřeteklo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Pokrmy Vepřové Domácí pekárna Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Sádlo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Výborné ananasové řezy

Výborné ananasové řezy

Babiččin perníkový koláč s kokosem

Babiččin perníkový koláč s kokosem

Pangasius zapečený se sýrem

Pangasius zapečený se sýrem

Tvarohový krém s třešněmi a meruňkami

Tvarohový krém s třešněmi a meruňkami

Makový koláč s rebarborou

Makový koláč s rebarborou

"Paneláková" buchta

"Paneláková" buchta

Vepřové maso v lepkavé marinádě

Vepřové maso v lepkavé marinádě

Salát z rukoly s lososem

Salát z rukoly s lososem

Krůtí prsa s karotkou a fazolkami

Krůtí prsa s karotkou a fazolkami

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

115
Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Zázvorový macerát -…
98
Butter chicken masala
Butter chicken masala
77
Sladké pohlazení
Sladké pohlazení
66
Houbové aglio olio
Houbové aglio olio
65
Houbový kuskus - rychle a chutně
Houbový kuskus - rychle…

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Horoskop na víkend 20.–21. 9. 2025: Kdo zažije romantiku a kdo si užije rodinnou pohodu?

Horoskop na víkend 20.–21. 9. 2025: Kdo zažije romantiku a kdo si užije rodinnou pohodu?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Michaela Bakala Maláčová: Pohřbila tatínka!

Michaela Bakala Maláčová: Pohřbila tatínka!

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Další doporučené recepty:

Škvarkový chléb
Škvarkový chléb
Škvarkový koláč (placky)
Škvarkový koláč (placky)
Škvarky v troubě
Škvarky v troubě
Šlehačková bábovka
Šlehačková bábovka
Šlehačková bábovka hrníčková
Šlehačková bábovka hrníčková
Šlehačková roláda
Šlehačková roláda
  • Recepty.cz
  • Škvarky z domácí pekárny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact