Připravte si doma báječnou typickou českou pochoutku z vepřového masa. Vepřové škvarky z trouby si oblíbíte, dochutit je můžete jakýmkoliv kořením dle chuti.
RADA: Podívejte se jak na škvarkové sádlo.
RADA: Vyzkoušejte také škvarkovou pomazánku.
Škvarky z domácí pekárny
Škvarky
Škvarkové sádlo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřová krkovice se šlehačkou
Vepřové maso na kmínu a pivu
Sýrová roláda II.
Pangasius zapečený se sýrem
Nivové kremrole
Kmínové přírodní maso - minutka
Srnčí hřbet na liškách
Buchta (koláč) z přesnídávek -…
Hovězí na kari s česnekem
Krůtí roláda s citronovou majonézou a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem