Připravte si doma báječnou typickou českou pochoutku z vepřového masa. Vepřové škvarky z trouby si oblíbíte, dochutit je můžete jakýmkoliv kořením dle chuti.
RADA: Podívejte se jak na škvarkové sádlo.
RADA: Vyzkoušejte také škvarkovou pomazánku.
Škvarky z domácí pekárny
Škvarky
Škvarkové sádlo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jáhlová polévka s houbami
Přírodní řízek
Tagliatelle se špenátem a houbovou…
Linecká velikonoční vejce II.
Banánový koktejl na spaní
Španělské „španělské ptáčky“…
Bílý smetanovo-tvarohový dort
Bábovka z kefíru hrníčková
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Mrkvový krém
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci