Připravte si doma báječnou typickou českou pochoutku z vepřového masa. Vepřové škvarky z trouby si oblíbíte, dochutit je můžete jakýmkoliv kořením dle chuti.
RADA: Podívejte se jak na škvarkové sádlo.
RADA: Vyzkoušejte také škvarkovou pomazánku.
Škvarky z domácí pekárny
Škvarky
Škvarkové sádlo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborová pánev (omeleta)
Čebureky II.
Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou
Studentské rychlolangoše
Lesklá citronová poleva
Kořeněná panenka - grilovaná
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Adžika masovo-zeleninová směs
Džem z rakytníku
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou