Připravte si doma báječnou typickou českou pochoutku z vepřového masa. Vepřové škvarky z trouby si oblíbíte, dochutit je můžete jakýmkoliv kořením dle chuti.
RADA: Podívejte se jak na škvarkové sádlo.
RADA: Vyzkoušejte také škvarkovou pomazánku.
Škvarky z domácí pekárny
Škvarky
Škvarkové sádlo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybí salát z králíka
Kachna plněná brambory
Velikonoční syrek
Treska paní Gunilly
Pomazánka z červené řepy II.
Vaječná pomazánka II.
Panenky v parmském kabátku s…
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Jednoduché švestkovo-makové kynuté…
Topinky se smaženicí
Polévka z lišek
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Rizoto s kuřetem a liškami
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami