lžíce
škvarky
jemně mleté (nebo škavrková pomazánka)
1,50
lžička
sůl
1
lžička
cukr
1
lžička
kmín
slunečnicová semínka
150
g
žitná chlebová mouka
350
g
hladká mouka
1
lžička
droždí
Postup přípravy receptu
1
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program SANDWICH. Po upečení chléb vyklopíme z formy a necháme na mřížce v utěrce vychladnout.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Janina
|24. 9. 2013 18:01
Nemáme doma pekárnu, dá se upéci i v normální troubě? Bude také tak chutný? Děkuji předem každému za odpověď či postřehy :)
Vegeta
|16. 10. 2010 21:00
Především ale hlavně zařadit do bezmasých. Vegetariáni mají škvarky nejraději.
Václava Záleská
|14. 1. 2009 14:25
Chléb je výborný, nadýhcný a vláčný. Místo kysané smetany dávám bilý jogurt, vyjde to levnějí a na chuti není rozdíl znát. Opravdu doporičuji.
Mikinka Mikinka
|16. 2. 2008 23:16
Chutnučký výborný mňam. Ale ja som ho piekla na základnom programe a tých mletých oškvarkov som dala naozaj veľkú vrrrchovatú lyžicu.
Ivana
|14. 5. 2007 11:00
Opravdu výborný :-))
Věra Bojčuková
|5. 3. 2007 18:19
Dnes jsm pekla v pekárně tento chléb.Je opravdu moc dobrý.Přesně jako na vašem obrázku.Dobře vykynutý,kůrka krásně vypečená.Zkrátka to nemá chybu.Díky za Vaše recepty.