Naprostá fantazie! Jako základ náplně jsem ale použila zbytek z receptu na Škvarkové pagáčiky (směs rozemletých škvarků a vařených brambor), k tomu jsem přidala kysanou smetanu. Díky vařeným bramborám jsem si mohla dovolit dát větší vrstvu náplně. Kdo stihl ochutnat, chválil. Díky za bezva recept, ke kterému se budu určitě ráda vracet.
Naprostá fantazie! Jako základ náplně jsem ale použila zbytek z receptu na Škvarkové pagáčiky (směs rozemletých škvarků a vařených brambor), k tomu jsem přidala kysanou smetanu. Díky vařeným bramborám jsem si mohla dovolit dát větší vrstvu náplně. Kdo stihl ochutnat, chválil. Díky za bezva recept, ke kterému se budu určitě ráda vracet.
Naprostá fantazie! Jako základ náplně jsem ale použila zbytek z receptu na Škvarkové pagáčiky (směs rozemletých škvarků a vařených brambor), k tomu jsem přidala kysanou smetanu. Díky vařeným bramborám jsem si mohla dovolit dát větší vrstvu náplně. Kdo stihl ochutnat, chválil. Díky za bezva recept, ke kterému se budu určitě ráda vracet.
Naprostá fantazie! Jako základ náplně jsem ale použila zbytek z receptu na Škvarkové pagáčiky (směs rozemletých škvarků a vařených brambor), k tomu jsem přidala kysanou smetanu. Díky vařeným bramborám jsem si mohla dovolit dát větší vrstvu náplně. Kdo stihl ochutnat, chválil. Díky za bezva recept, ke kterému se budu určitě ráda vracet.
Áno, ja vždy dávam do každého kysnutého cesta ako tuk olej. Cesto je vláčnejšie a dlhšie vydrží mäkké.
Prosím Vás, požíváte ja ko tuk i olej? děkuji
móc dobré mńam
Super recept ,určite vyskúšam.
Škvarkoví šnečci, mňam, mňam:-) Jen malinko ochutnám...:-((