• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Škvarková roláda
Napište svůj komentář k receptu

Škvarková roláda

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Škvarková roláda
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 500
      g hladká mouka
    • 2
      dl mléko
    • 40
      g droždí
    • 1
      lžička cukr
    • 50
      g tuk
    • 1
      ks vejce
    • 1
      špetka sůl
  • Náplň
    • 500
      g škvarky
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 2
      lžíce zakysaná smetana
    • 1
      hrst kmín na posypání
    • 1
      ks vejce na potření

Postup přípravy receptu

1
Z přísad vypracujeme kynuté těsto a necháme ho kynout. Náplň připravíme smícháním všech přísad. Vykynuté těsto rozdělíme na 3 části, každou vyválíme a natřeme náplní. Stočíme do rolády a nakrájíme na kolečka 1 cm silná. Poskládáme je řeznou stranou na plech, potřeme rozšlehaným vajíčkem a posypeme kmínem. Pečeme v troubě asi 40 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Škvarková pomazánka

Škvarková pomazánka

Škvarková pomazánka II.

Škvarková pomazánka II.

Houbová škvarková pomazánka

Houbová škvarková pomazánka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jmuell1 | 16. 8. 2012 21:56

    Naprostá fantazie! Jako základ náplně jsem ale použila zbytek z receptu na Škvarkové pagáčiky (směs rozemletých škvarků a vařených brambor), k tomu jsem přidala kysanou smetanu. Díky vařeným bramborám jsem si mohla dovolit dát větší vrstvu náplně. Kdo stihl ochutnat, chválil. Díky za bezva recept, ke kterému se budu určitě ráda vracet.

  • jmuell1 | 16. 8. 2012 21:56

    Naprostá fantazie! Jako základ náplně jsem ale použila zbytek z receptu na Škvarkové pagáčiky (směs rozemletých škvarků a vařených brambor), k tomu jsem přidala kysanou smetanu. Díky vařeným bramborám jsem si mohla dovolit dát větší vrstvu náplně. Kdo stihl ochutnat, chválil. Díky za bezva recept, ke kterému se budu určitě ráda vracet.

  • jmuell1 | 16. 8. 2012 21:56

    Naprostá fantazie! Jako základ náplně jsem ale použila zbytek z receptu na Škvarkové pagáčiky (směs rozemletých škvarků a vařených brambor), k tomu jsem přidala kysanou smetanu. Díky vařeným bramborám jsem si mohla dovolit dát větší vrstvu náplně. Kdo stihl ochutnat, chválil. Díky za bezva recept, ke kterému se budu určitě ráda vracet.

  • jmuell1 | 16. 8. 2012 21:56

    Naprostá fantazie! Jako základ náplně jsem ale použila zbytek z receptu na Škvarkové pagáčiky (směs rozemletých škvarků a vařených brambor), k tomu jsem přidala kysanou smetanu. Díky vařeným bramborám jsem si mohla dovolit dát větší vrstvu náplně. Kdo stihl ochutnat, chválil. Díky za bezva recept, ke kterému se budu určitě ráda vracet.

  • Tereza Jarčušková | 14. 3. 2006 07:48

    Áno, ja vždy dávam do každého kysnutého cesta ako tuk olej. Cesto je vláčnejšie a dlhšie vydrží mäkké.

  • Anonym | 13. 3. 2006 20:55

    Prosím Vás, požíváte ja ko tuk i olej? děkuji

  • Jarda Horák | 13. 3. 2006 20:54

    móc dobré mńam

  • Zuzka Bernátová | 13. 3. 2006 17:44

    Super recept ,určite vyskúšam.

  • Jaroslava Oumarová | 13. 3. 2006 10:26

    Škvarkoví šnečci, mňam, mňam:-) Jen malinko ochutnám...:-((

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Posvícení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Kmín Mléko Pepř mletý Škvarky Sůl Tuk Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pepřový dip

Pepřový dip

Cuketový makovec

Cuketový makovec

Dukátové buchtičky

Dukátové buchtičky

Ukrajinský krabí salát

Ukrajinský krabí salát

Bábovka "perníková"

Bábovka "perníková"

Kuřecí řízečky - marinované

Kuřecí řízečky - marinované

Studená cuketová polévka se dvěma sýry a šunkou

Studená cuketová polévka se dvěma…

Bochánky z odpalovaného těsta

Bochánky z odpalovaného těsta

Kávovo-ořechová roláda

Kávovo-ořechová roláda

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

159
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
35
Višňový džem (marmeláda)
Višňový džem (marmeláda)
35
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát
34
Bramborovo-fazolový salát
Bramborovo-fazolový salát
31
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem) s rumem
Broskvová / Meruňková…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Škvarková roláda
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact