• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Škvarková roláda
Napište svůj komentář k receptu

Škvarková roláda

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Škvarková roláda
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 500
      g hladká mouka
    • 2
      dl mléko
    • 40
      g droždí
    • 1
      lžička cukr
    • 50
      g tuk
    • 1
      ks vejce
    • 1
      špetka sůl
  • Náplň
    • 500
      g škvarky
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 2
      lžíce zakysaná smetana
    • 1
      hrst kmín na posypání
    • 1
      ks vejce na potření

Postup přípravy receptu

1
Z přísad vypracujeme kynuté těsto a necháme ho kynout. Náplň připravíme smícháním všech přísad. Vykynuté těsto rozdělíme na 3 části, každou vyválíme a natřeme náplní. Stočíme do rolády a nakrájíme na kolečka 1 cm silná. Poskládáme je řeznou stranou na plech, potřeme rozšlehaným vajíčkem a posypeme kmínem. Pečeme v troubě asi 40 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Škvarková pomazánka

Škvarková pomazánka

Škvarková pomazánka II.

Škvarková pomazánka II.

Houbová škvarková pomazánka

Houbová škvarková pomazánka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jmuell1 | 16. 8. 2012 21:56

    Naprostá fantazie! Jako základ náplně jsem ale použila zbytek z receptu na Škvarkové pagáčiky (směs rozemletých škvarků a vařených brambor), k tomu jsem přidala kysanou smetanu. Díky vařeným bramborám jsem si mohla dovolit dát větší vrstvu náplně. Kdo stihl ochutnat, chválil. Díky za bezva recept, ke kterému se budu určitě ráda vracet.

  • jmuell1 | 16. 8. 2012 21:56

    Naprostá fantazie! Jako základ náplně jsem ale použila zbytek z receptu na Škvarkové pagáčiky (směs rozemletých škvarků a vařených brambor), k tomu jsem přidala kysanou smetanu. Díky vařeným bramborám jsem si mohla dovolit dát větší vrstvu náplně. Kdo stihl ochutnat, chválil. Díky za bezva recept, ke kterému se budu určitě ráda vracet.

  • jmuell1 | 16. 8. 2012 21:56

    Naprostá fantazie! Jako základ náplně jsem ale použila zbytek z receptu na Škvarkové pagáčiky (směs rozemletých škvarků a vařených brambor), k tomu jsem přidala kysanou smetanu. Díky vařeným bramborám jsem si mohla dovolit dát větší vrstvu náplně. Kdo stihl ochutnat, chválil. Díky za bezva recept, ke kterému se budu určitě ráda vracet.

  • jmuell1 | 16. 8. 2012 21:56

    Naprostá fantazie! Jako základ náplně jsem ale použila zbytek z receptu na Škvarkové pagáčiky (směs rozemletých škvarků a vařených brambor), k tomu jsem přidala kysanou smetanu. Díky vařeným bramborám jsem si mohla dovolit dát větší vrstvu náplně. Kdo stihl ochutnat, chválil. Díky za bezva recept, ke kterému se budu určitě ráda vracet.

  • Tereza Jarčušková | 14. 3. 2006 07:48

    Áno, ja vždy dávam do každého kysnutého cesta ako tuk olej. Cesto je vláčnejšie a dlhšie vydrží mäkké.

  • Anonym | 13. 3. 2006 20:55

    Prosím Vás, požíváte ja ko tuk i olej? děkuji

  • Jarda Horák | 13. 3. 2006 20:54

    móc dobré mńam

  • Zuzka Bernátová | 13. 3. 2006 17:44

    Super recept ,určite vyskúšam.

  • Jaroslava Oumarová | 13. 3. 2006 10:26

    Škvarkoví šnečci, mňam, mňam:-) Jen malinko ochutnám...:-((

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Posvícení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Kmín Mléko Pepř mletý Škvarky Sůl Tuk Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Marokánky

Marokánky

Hrníčkové knedlíky

Hrníčkové knedlíky

Chřestová polévka II.

Chřestová polévka II.

Palačinky s jahodovým rozvarem

Palačinky s jahodovým rozvarem

Grilovaná nebo pečená špeková zelenina

Grilovaná nebo pečená špeková zelenina

Mrkvovo-medový koláč s pomerančem

Mrkvovo-medový koláč s pomerančem

Čokoládové muffiny s banánem

Čokoládové muffiny s banánem

Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový

Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový

Banánovo-mangové smoothie

Banánovo-mangové smoothie

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

45
Brokolice/květák v bramborovém těstě
Brokolice/květák v…
31
Slaný chřestový koláč
Slaný chřestový koláč
31
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Bleskové špagety s…
30
Dýňová tortila
Dýňová tortila
27
Avokádová pomazánka
Avokádová pomazánka

Zajímavé články

Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog prozradil, co to vypovídá o vaší osobnosti
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog…
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
AHA.cz Havlová na mušce policie! Dagmar ve špatnou chvíli na špatném místě

Havlová na mušce policie! Dagmar ve špatnou chvíli na špatném místě

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Brooks Naderová zase provokuje: Ženská se vším všudy!

Brooks Naderová zase provokuje: Ženská se vším všudy!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

  • Recepty.cz
  • Škvarková roláda
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact