Znám lepší. 250g mletých škvarků, 1menší cibule nakrájet na drobno, utřít 2 strouž. česneku, 1 větší vejce uvařit na tvrdo a namačkat a dle chuti sůl a pepř. Vše řádně promíchat a nemá to chybu. Přeju dobou chuť. Franta.
Petr S
|31. 12. 2012 13:04
Musím říct, že mně tato pomazánka moc nechutnala (vše jsem dodržel dle receptu). Takový zvláštní mix. :-\
zeleninová směs Moravanka se už vyrábí nepálivá,bez feferonek
zdenka supolova
|20. 11. 2008 11:30
Mixér mám a vůbec mě nenapadlo ho použít.Děkuji
Martina Najtová
|19. 11. 2008 18:39
Když nemáte mlýnek, neva.Stačí třeba ponorný mixér a když nevlastníte ani to, tak to jde i nakrájet a nesekat nožem. Pomazánka je sice hrubší konzistence, ale na chuti nic neztratí:)
Jana klechová
|10. 11. 2008 21:05
Je to moc dobré, chutnalo nám to. Dávala jsem to bez pálivé papriky a bez feferonky. Bylo to výborné . Dám 1
zdenka supolova
|5. 11. 2008 22:20
Omlouvám se předem za možná hloupý dotaz.Nemám žádný mlýnek,krom toho na mák:-)nedaly by se ty škvarky třeba nastrouhat a Morvanka nakrájet na jemno?Moc ráda bych pomazánku zkusila....
zdenka supolova
|5. 11. 2008 14:16
Já se předem omlouvám ,asi se zeptám hloupě,ale zatím jste mi tu vždy poradili:nemám žádný mlýnek(jen na mák),nešly by ty škvarky třeba nějak nastrouhat a Moravanku nadrobno pokrájet?Já bych to mocinky chtěla zkusit:-(
Jarka Mastilová
|4. 11. 2008 19:38
Právě jsem tuto pomazánku udělala a je moc dobrá,o tom svědčí to,že jsme s manželem snědli každý po 3krajících chleba.Dávám do oblíbených a 1.Uf doufám,že mi nebude těžko z přecpání.