Do pomazánky se může přidat plnotučná hořčice, nadrobno nakrájená kyselá okurka a pro oko i sterilovaná kapie.
Se taky nedivim že je to kekel, když se umelou a neni do čeho kousnout
S vejcem? To jako fakt? To neni vaječná ale od řezníka a to vejce si nechte na snídani :-$
No, za mě žádná sláva. Určitě mi chutnají víc škvarkové pomazánky s vařeným vejcem či nakládanou okurkou. Tady bych měla výhradu vůči postupu. Co největší škvarky smícháme se zbytkem nakrájených ingrediencí? To nemůže fungovat. Já jsem vše pomlela.
Teď jsem ji dodělala, a je výborná. Jitka z Prahy
Koupila jsem dnes škvarky a na netu hledám, jak se ta pomazánka vlastně dělá.. tak jdu na to, držte mi palce.. :o)
Včera jsem vytvořila dneska si pochutnávám na krásně měkkém chlebu a už jsem snědla 2 krajíce je to velmi jedlé. Kmín jsem dala mletý. Pomazánka je vynikající.
My doma jenom škvarky pomeleme současně s česnekem a osolíme. Je to prostě PERFEKTNÍ !!!Jinak bychom škvarky nespotřebovali. Kdo jednou tuto dobrotu vyzkouší, nedá pokoj, dokud všechno nezbodne!!