Škvarky smícháme se sádlem a rozetřeným nebo rozmixovaným česnekem, přidáme na droboučko nasekanou cibuli, kmín a sůl podle chuti. Máme-li trochu výpeku z vepřové pečeně, zamícháme ho do pomazánky.
No, za mě žádná sláva. Určitě mi chutnají víc škvarkové pomazánky s vařeným vejcem či nakládanou okurkou.
Tady bych měla výhradu vůči postupu. Co největší škvarky smícháme se zbytkem nakrájených ingrediencí? To nemůže fungovat. Já jsem vše pomlela.
Koupila jsem dnes škvarky a na netu hledám, jak se ta pomazánka vlastně dělá.. tak jdu na to, držte mi palce.. :o)
Věra
|26. 5. 2006 10:17
Včera jsem vytvořila dneska si pochutnávám na krásně měkkém chlebu a už jsem snědla 2 krajíce je to velmi jedlé. Kmín jsem dala mletý. Pomazánka je vynikající.
Jana z VM
|25. 5. 2006 08:02
My doma jenom škvarky pomeleme současně s česnekem a osolíme. Je to prostě PERFEKTNÍ !!!Jinak bychom škvarky nespotřebovali. Kdo jednou tuto dobrotu vyzkouší, nedá pokoj, dokud všechno nezbodne!!