Škvarky pomeleme na masovém mlýnku, přidáme najemno nakrájenou cibuli a okurku, podle chuti hořčici, sůl, pepř a kmín. Kdo má chuť, může přidat i natvrdo uvařené a nakrájené vejce. Vše dobře promícháme a necháme odstát v chladničce.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Libča
|10. 11. 2015 14:02
je moc dobrá jen jsem nedala kmín :-)
Pavel Svítok
|3. 2. 2008 20:14
Samozrejme sa tam môžu dávať aj nadrobno nasekané varené vajcia, ale v tom prípade sa musí pomazánka zjesť čím najskôr (vajíčka sa môžu pokaziť). Bez vajec sa to môže v chladničke skladovať dlhšie. Prajem dobrú chuť
j
|17. 1. 2008 10:27
Je to opravdu skvěla pomazánka, dělame jí už léta.
Anonym
|15. 5. 2007 11:46
pro zvláčnění tam přiliju i lák z okurek a dám malinko majonézy..a samozřejmě vejce.výborná pomazánka
Jarča
|2. 5. 2007 12:13
Ještě k tomu všemu přidávám sterilovanou jemně nakrájenou kapii. Krásně to vypadá a moc chutná. Hořčici přidávám dijonskou.
Kamil Krybus
|26. 4. 2007 19:45
Pavle, zkus tam dát během mletí ještě asi dvě nebo tři vejce na tvrdo a uvidíš, že to pěkně zjemní chuť této móóc dobré pomazánky.