Škvarková pomazánka II.
Houbová škvarková pomazánka
Pikantní škvarková pomazánka nejen na…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
já dávám jen hořčici bez majonezi a okurek, k tomu přikusuji papriku
úžasné jsou samotné rozmixované škvarky, když se přidá i hořčice na můj vkus příliš překryje chuť škvarků
také ji dělam ale bez majolky a kyselou okurku nastrouham a plnotucnou hořčici nema chybu
Dobré je přidat plnotučnou hořčici, na malé kousky nakrájenou kapii a kyselou okurku. Majonézu vynechávám.
slysel jsem ze se ma dat i horcice
A take mozna pridat trosku krenu...potom uz nema chybu!
Kremrole se šlehačkou
Malinový koktejl
Dušený květák babičky Schwarzové
Plněný květák mletým masem
Vepřová pečeně Robert
Kávová poleva
Pesto Rosso
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Margot řezy Danča
Quiche s červenou řepou a sýrem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou