Škvarková pomazánka II.
Houbová škvarková pomazánka
Pikantní škvarková pomazánka nejen na…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
já dávám jen hořčici bez majonezi a okurek, k tomu přikusuji papriku
úžasné jsou samotné rozmixované škvarky, když se přidá i hořčice na můj vkus příliš překryje chuť škvarků
také ji dělam ale bez majolky a kyselou okurku nastrouham a plnotucnou hořčici nema chybu
Dobré je přidat plnotučnou hořčici, na malé kousky nakrájenou kapii a kyselou okurku. Majonézu vynechávám.
slysel jsem ze se ma dat i horcice
A take mozna pridat trosku krenu...potom uz nema chybu!
Linecké těsto pro začátečníky
Drůbeží játra mojí mámy
Tvarohové těsto na slano i sladko
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Berlínské řezy II.
Bramborové knedlíky se švestkami
Perníkový koláč s ovocem a žmolenkou
BLT sendvič
Kuřecí jáhlové rizoto
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…
Pracny z roku 1900
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Nejlepší vaječný likér
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví