Škvarková pomazánka II.
Houbová škvarková pomazánka
Pikantní škvarková pomazánka nejen na…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
já dávám jen hořčici bez majonezi a okurek, k tomu přikusuji papriku
úžasné jsou samotné rozmixované škvarky, když se přidá i hořčice na můj vkus příliš překryje chuť škvarků
také ji dělam ale bez majolky a kyselou okurku nastrouham a plnotucnou hořčici nema chybu
Dobré je přidat plnotučnou hořčici, na malé kousky nakrájenou kapii a kyselou okurku. Majonézu vynechávám.
slysel jsem ze se ma dat i horcice
A take mozna pridat trosku krenu...potom uz nema chybu!
Nepečený jogurtový dort
Smetanové kuřecí kousky s rýží
Jogurtová bublanina II.
Kuře na nivě
Kuřecí kari s rýží
Slané vínové cukroví
Cottage sardinky - pomazánka
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Med nebo sirup z květů divizny
Caesar wrap
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.