Škvarková pomazánka II.
Houbová škvarková pomazánka
Pikantní škvarková pomazánka nejen na…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
já dávám jen hořčici bez majonezi a okurek, k tomu přikusuji papriku
úžasné jsou samotné rozmixované škvarky, když se přidá i hořčice na můj vkus příliš překryje chuť škvarků
také ji dělam ale bez majolky a kyselou okurku nastrouham a plnotucnou hořčici nema chybu
Dobré je přidat plnotučnou hořčici, na malé kousky nakrájenou kapii a kyselou okurku. Majonézu vynechávám.
slysel jsem ze se ma dat i horcice
A take mozna pridat trosku krenu...potom uz nema chybu!
Pravý upírský bramborák
Fazolky po staročesku
Jemné kuřecí závitky
Cukrářská vánočka (mazanec)
Drobenkový mazanec (bochánek)
Špaldové housky
Jednoduché tiramisu
Čočková polévka ze zbylé čočky na…
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Chřestová omeleta
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…