• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Skotská vejce podle The Real Meat Society
Napište svůj komentář k receptu

Skotská vejce podle The Real Meat Society

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
2.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skotská vejce podle The Real Meat Society
Skotská vejce podle The Real Meat Society
Skotská vejce podle The Real Meat Society
Skotská vejce podle The Real Meat Society
Skotská vejce podle The Real Meat Society
Skotská vejce podle The Real Meat Society
4fotografie
Nahrát fotku
 

Vejce obalená směsí mletého masa ochuceného bylinkami a usmažená v trojobalu jsou delikatesou, která se hodí i na svátečně prostřený stůl. Jako výtečné občerstvení do ruky však přijdou vhod i na pořádné vycházce. Když navíc smícháte čerstvou strouhanku se strouhankou panko, jak to doporučuje Paul Day, pokrm bude ještě o něco křupavější. A to je teprve dobrota.

Suroviny

4 porce
    • 400
      g mleté maso - hovězí ideálně bio a tučnější
    • 4
      ks vejce
    • 4
      g sůl
    • 1
      g bílý pepř
    • 1
      g bylinky směs (šalvěj, tymián, rozmarýn)
    • ingredience na trojobal (hladká mouka, vejce, sůl, směs čerstvé a panko strouhanky)

Postup přípravy receptu

1
Vejce pokojové teploty uvařte naměkko, zchlaďte a opatrně oloupejte.

RADA: Vejce při vaření neprasknou

2
Sušené bylinky zakápněte troškou vody, promíchejte a přidejte k mletému masu. Osolte, opepřete a důkladně propracujte. Směs rozdělte na čtyři díly a z každé části vytvarujte na kusu potravinářské fólie placičku. Na střed položte uvařené vejce a pomocí fólie jej do masové směsi zabalte.

RADA: Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů

3
Připravte ingredience na trojobal. Masové koule obalte nejprve v hladké mouce, protáhněte v osolených vejcích a nakonec důkladně obalte strouhankou. Smažte cca 6 minut dozlatova v horkovzdušné fritéze nebo v rozpáleném oleji.
4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Skotská vejce

Skotská vejce

Vejce Benedikt

Vejce Benedikt

Turecká vejce

Turecká vejce

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Maso & ryby & mořské plody FOOD
Vaření Fritování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý pepř Bylinky Ingredience na trojobal Mleté maso - hovězí Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Filé zapečené se zakysanou smetanou

Filé zapečené se zakysanou smetanou

Kuře „strejdy z Hlinska“

Kuře „strejdy z Hlinska“

Kakaový koláč s tvarohem

Kakaový koláč s tvarohem

Tvarohový biskupský chlebíček

Tvarohový biskupský chlebíček

Kuřecí stehýnka na medu II.

Kuřecí stehýnka na medu II.

Brokolicová polévka IV

Brokolicová polévka IV

Plněné brambory s rajčaty a mozzarellou

Plněné brambory s rajčaty a…

Vegetariánská Quesadilla

Vegetariánská Quesadilla

Jogurtovo-kakaový koláč (řezy)

Jogurtovo-kakaový koláč (řezy)

Doporučujeme

20 minut
Pečené batáty se zelným salátem a pestem

Pečené batáty se zelným salátem a…

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

32
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
24
Čočkové ragú
Čočkové ragú
24
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…
22
Poctivá česnečka
Poctivá česnečka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které se pojí k 11. listopadu?
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které…
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak ji připravit, aby byla měkká a křupavá?
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak…
AHA.cz Konec všem nadějím: Jde o Bílou a Filipiho

Konec všem nadějím: Jde o Bílou a Filipiho

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Oddlužená herečka Veronika Gajerová: Vzkaz kolegyním, kterým nesplatila dluhy!

Oddlužená herečka Veronika Gajerová: Vzkaz kolegyním, kterým nesplatila dluhy!

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

Další doporučené recepty:

Skořicový třený koláč
Skořicový třený koláč
Skořičáky - skořicové minizáviny
Skořičáky - skořicové minizáviny
Skotská vejce
Skotská vejce
Skrytý banánový koláč
Skrytý banánový koláč
Skřivánci na niti
Skřivánci na niti
Skvělá bábovka
Skvělá bábovka
  • Recepty.cz
  • Skotská vejce podle The Real Meat Society
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact