• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Skotská vejce podle The Real Meat Society
Napište svůj komentář k receptu

Skotská vejce podle The Real Meat Society

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
2.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skotská vejce podle The Real Meat Society
Skotská vejce podle The Real Meat Society
Skotská vejce podle The Real Meat Society
Skotská vejce podle The Real Meat Society
Skotská vejce podle The Real Meat Society
Skotská vejce podle The Real Meat Society
4fotografie
Nahrát fotku
 

Vejce obalená směsí mletého masa ochuceného bylinkami a usmažená v trojobalu jsou delikatesou, která se hodí i na svátečně prostřený stůl. Jako výtečné občerstvení do ruky však přijdou vhod i na pořádné vycházce. Když navíc smícháte čerstvou strouhanku se strouhankou panko, jak to doporučuje Paul Day, pokrm bude ještě o něco křupavější. A to je teprve dobrota.

Suroviny

4 porce
    • 400
      g mleté maso - hovězí ideálně bio a tučnější
    • 4
      ks vejce
    • 4
      g sůl
    • 1
      g bílý pepř
    • 1
      g bylinky směs (šalvěj, tymián, rozmarýn)
    • ingredience na trojobal (hladká mouka, vejce, sůl, směs čerstvé a panko strouhanky)

Postup přípravy receptu

1
Vejce pokojové teploty uvařte naměkko, zchlaďte a opatrně oloupejte.

RADA: Vejce při vaření neprasknou

2
Sušené bylinky zakápněte troškou vody, promíchejte a přidejte k mletému masu. Osolte, opepřete a důkladně propracujte. Směs rozdělte na čtyři díly a z každé části vytvarujte na kusu potravinářské fólie placičku. Na střed položte uvařené vejce a pomocí fólie jej do masové směsi zabalte.

RADA: Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů

3
Připravte ingredience na trojobal. Masové koule obalte nejprve v hladké mouce, protáhněte v osolených vejcích a nakonec důkladně obalte strouhankou. Smažte cca 6 minut dozlatova v horkovzdušné fritéze nebo v rozpáleném oleji.
4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Skotská vejce

Skotská vejce

Vejce Benedikt

Vejce Benedikt

Turecká vejce

Turecká vejce

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Maso & ryby & mořské plody FOOD
Vaření Fritování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý pepř Bylinky Ingredience na trojobal Mleté maso - hovězí Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cuketový makovec

Cuketový makovec

Salámový aspik

Salámový aspik

Štrůdl se zelím a nivou

Štrůdl se zelím a nivou

Brokolicová nádivka

Brokolicová nádivka

Chléb

Chléb

100% rajská šťáva - sterilovaná

100% rajská šťáva - sterilovaná

Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně

Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…

Patizonová směs - bezmasá

Patizonová směs - bezmasá

Bylinkové kuřecí řízky na zelenině

Bylinkové kuřecí řízky na zelenině

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

47
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
42
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
29
Polévka s játrovými knedlíky podle časopisu F.O.O.D.
Polévka s játrovými…
24
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
22
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Nedožité 95. narozeniny Vinkláře - Exmanželka Ivanka Devátá: Nezaslouží si zapálit svíčku!

Nedožité 95. narozeniny Vinkláře - Exmanželka Ivanka Devátá: Nezaslouží si zapálit svíčku!

SportRevue.cz FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Skořicový třený koláč
Skořicový třený koláč
Skořičáky - skořicové minizáviny
Skořičáky - skořicové minizáviny
Skotská vejce
Skotská vejce
Skrytý banánový koláč
Skrytý banánový koláč
Skřivánci na niti
Skřivánci na niti
Skvělá bábovka
Skvělá bábovka
  • Recepty.cz
  • Skotská vejce podle The Real Meat Society
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact