Vejce obalená směsí mletého masa ochuceného bylinkami a usmažená v trojobalu jsou delikatesou, která se hodí i na svátečně prostřený stůl. Jako výtečné občerstvení do ruky však přijdou vhod i na pořádné vycházce. Když navíc smícháte čerstvou strouhanku se strouhankou panko, jak to doporučuje Paul Day, pokrm bude ještě o něco křupavější. A to je teprve dobrota.
Sušené bylinky zakápněte troškou vody, promíchejte a přidejte k mletému masu. Osolte, opepřete a důkladně propracujte. Směs rozdělte na čtyři díly a z každé části vytvarujte na kusu potravinářské fólie placičku. Na střed položte uvařené vejce a pomocí fólie jej do masové směsi zabalte.
Připravte ingredience na trojobal. Masové koule obalte nejprve v hladké mouce, protáhněte v osolených vejcích a nakonec důkladně obalte strouhankou. Smažte cca 6 minut dozlatova v horkovzdušné fritéze nebo v rozpáleném oleji.