• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Skořicové řezy zdobené hrozny
Napište svůj komentář k receptu

Skořicové řezy zdobené hrozny

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 16
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skořicové řezy zdobené hrozny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vejce
    • 250
      g máslo
    • 250
      g moučkový cukr
    • 2
      lžíce kakao 1 - 2
    • 50
      g čokoláda na vaření (Pokrájená na kousky)
    • 1
      lžička skořice
    • 125
      ml červené víno
    • 250
      g hladká mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • hroznové víno Kuličky na ozdobu
    • 250
      ml smetana ke šlehání
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Máslo utřeme s cukrem a žloutky do pěny. Přidáme kakao, skořici, víno, čokoládu, mouku s kypřidlem a sníh z bílků. Těsto rozetřeme do vymazaného a vysypaného pekáčku a pečeme v předehřáté troubě při 170-ti stupních asi 40 minut. Necháme vychladnout, nakrájíme na kostičky a každou ozdobíme šlehačkou a hroznovým vínem.
2
Šlehačku a vanilkový cukr řádně vyšleháme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Clafoutis s hrozny

Clafoutis s hrozny

Telecí roláda s jablky, hrozny a perníkem

Telecí roláda s jablky, hrozny a…

Zdobené jidášky

Zdobené jidášky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Loncová | 1. 9. 2015 14:04

    Výborné. Děkuji za recept.

  • Lucka | 27. 8. 2013 19:13

    Měla jsem doma sice jen červený krabičák ale stačil bohatě. Do ušlehané smetany jsem zamíchala tučný tvaroh a jeden bílý jogurt, osladila víc a celé řezy potřela. Kdybych si přečetla komentáře dřív, zkusila bych do krému i skořici. Tak příště ;-) . Ď.

  • Příhodová | 15. 9. 2011 09:42

    Řezy jsou skvělé a to jsem je neměla ani tak načinčané :)

  • Joker | 14. 5. 2011 19:18

    Jednoduché a dobré. Do šlehačky jsem dal lžičku skořicového cukru ;-) 8-)

  • Petra | 15. 3. 2011 19:15

    Buchta je hezky vláčná a nakonec to vypadá i moc hezky.

  • ladislava staffenová | 26. 3. 2010 13:21

    Poslouchej, Jirko, ty jsi fakt neskutečný pokušitel "u plotny" :-DD

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Čokoláda na vaření Hladká mouka Hroznové víno Kakao Máslo Moučkový cukr Prášek do pečiva Skořice Smetana ke šlehání Tuk Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čokoládová pěna

Čokoládová pěna

Kakaovník

Kakaovník

Jarní polévka s krupicovými nočky

Jarní polévka s krupicovými nočky

Dresing z kysané smetany

Dresing z kysané smetany

Kuřecí maso na houbách se smetanou

Kuřecí maso na houbách se smetanou

Francouzský křehký jablečný koláč

Francouzský křehký jablečný koláč

Adžika masovo-zeleninová směs

Adžika masovo-zeleninová směs

Jogurtový tropik dort - nepečený

Jogurtový tropik dort - nepečený

Kyselica (zelňačka) s čabajkou

Kyselica (zelňačka) s čabajkou

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

94
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
36
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
36
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
32
Rohlíčky plněné jablíčky
Rohlíčky plněné jablíčky
24
Křenová plec na smetaně
Křenová plec na smetaně

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Jakub Prachař po rvačce v letadle: Zachmuřený zpátky v Česku! První foto po návratu

Jakub Prachař po rvačce v letadle: Zachmuřený zpátky v Česku! První foto po návratu

SportRevue.cz FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Další doporučené recepty:

Skořicové oválky
Skořicové oválky
Skořicové rohlíčky
Skořicové rohlíčky
Skořicové rohlíčky - sněhové
Skořicové rohlíčky - sněhové
Skořicové sušenky s povidly
Skořicové sušenky s povidly
Skořicové šneky
Skořicové šneky
Skořicové šneky
Skořicové šneky
  • Recepty.cz
  • Skořicové řezy zdobené hrozny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact