Máslo utřeme s cukrem a žloutky do pěny. Přidáme kakao, skořici, víno, čokoládu, mouku s kypřidlem a sníh z bílků. Těsto rozetřeme do vymazaného a vysypaného pekáčku a pečeme v předehřáté troubě při 170-ti stupních asi 40 minut. Necháme vychladnout, nakrájíme na kostičky a každou ozdobíme šlehačkou a hroznovým vínem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Loncová
|1. 9. 2015 14:04
Výborné. Děkuji za recept.
Lucka
|27. 8. 2013 19:13
Měla jsem doma sice jen červený krabičák ale stačil bohatě. Do ušlehané smetany jsem zamíchala tučný tvaroh a jeden bílý jogurt, osladila víc a celé řezy potřela. Kdybych si přečetla komentáře dřív, zkusila bych do krému i skořici. Tak příště ;-) . Ď.
Příhodová
|15. 9. 2011 09:42
Řezy jsou skvělé a to jsem je neměla ani tak načinčané
Joker
|14. 5. 2011 19:18
Jednoduché a dobré. Do šlehačky jsem dal lžičku skořicového cukru ;-) 8-)
Petra
|15. 3. 2011 19:15
Buchta je hezky vláčná a nakonec to vypadá i moc hezky.
ladislava staffenová
|26. 3. 2010 13:21
Poslouchej, Jirko, ty jsi fakt neskutečný pokušitel "u plotny" :-DD