• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Skořicové řezy zdobené hrozny
Napište svůj komentář k receptu

Skořicové řezy zdobené hrozny

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 16
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skořicové řezy zdobené hrozny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vejce
    • 250
      g máslo
    • 250
      g moučkový cukr
    • 2
      lžíce kakao 1 - 2
    • 50
      g čokoláda na vaření (Pokrájená na kousky)
    • 1
      lžička skořice
    • 125
      ml červené víno
    • 250
      g hladká mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • hroznové víno Kuličky na ozdobu
    • 250
      ml smetana ke šlehání
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Máslo utřeme s cukrem a žloutky do pěny. Přidáme kakao, skořici, víno, čokoládu, mouku s kypřidlem a sníh z bílků. Těsto rozetřeme do vymazaného a vysypaného pekáčku a pečeme v předehřáté troubě při 170-ti stupních asi 40 minut. Necháme vychladnout, nakrájíme na kostičky a každou ozdobíme šlehačkou a hroznovým vínem.
2
Šlehačku a vanilkový cukr řádně vyšleháme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Clafoutis s hrozny

Clafoutis s hrozny

Telecí roláda s jablky, hrozny a perníkem

Telecí roláda s jablky, hrozny a…

Zdobené jidášky

Zdobené jidášky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Loncová | 1. 9. 2015 14:04

    Výborné. Děkuji za recept.

  • Lucka | 27. 8. 2013 19:13

    Měla jsem doma sice jen červený krabičák ale stačil bohatě. Do ušlehané smetany jsem zamíchala tučný tvaroh a jeden bílý jogurt, osladila víc a celé řezy potřela. Kdybych si přečetla komentáře dřív, zkusila bych do krému i skořici. Tak příště ;-) . Ď.

  • Příhodová | 15. 9. 2011 09:42

    Řezy jsou skvělé a to jsem je neměla ani tak načinčané :)

  • Joker | 14. 5. 2011 19:18

    Jednoduché a dobré. Do šlehačky jsem dal lžičku skořicového cukru ;-) 8-)

  • Petra | 15. 3. 2011 19:15

    Buchta je hezky vláčná a nakonec to vypadá i moc hezky.

  • ladislava staffenová | 26. 3. 2010 13:21

    Poslouchej, Jirko, ty jsi fakt neskutečný pokušitel "u plotny" :-DD

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Čokoláda na vaření Hladká mouka Hroznové víno Kakao Máslo Moučkový cukr Prášek do pečiva Skořice Smetana ke šlehání Tuk Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mramorová bábovka

Mramorová bábovka

Kapr pro paní Jarčuškovou

Kapr pro paní Jarčuškovou

Nejrychlejší tvarohové kuličky

Nejrychlejší tvarohové kuličky

Čevabčiči na chorvatský způsob

Čevabčiči na chorvatský způsob

Pečené brambory se sýrovou omáčkou

Pečené brambory se sýrovou omáčkou

Benediktinská vejce

Benediktinská vejce

Nakládané brusinky

Nakládané brusinky

Pórková polévka s knedlíčky

Pórková polévka s knedlíčky

Černá čočka s tuňákem

Černá čočka s tuňákem

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

154
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
141
Pečené brambory s česnekem a citronem
Pečené brambory s…
105
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Křupavé bramboráky se…
31
Masové kuličky v rajčatové omáčce z pomalého hrnce
Masové kuličky v…
29
Kynutý povidlový knedlík s vanilkovou omáčkou a mákem
Kynutý povidlový knedlík…

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Ráchel Karnižová porodila syna! Jaké dostal jméno?

Ráchel Karnižová porodila syna! Jaké dostal jméno?

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Další doporučené recepty:

Skořicové oválky
Skořicové oválky
Skořicové rohlíčky
Skořicové rohlíčky
Skořicové rohlíčky - sněhové
Skořicové rohlíčky - sněhové
Skořicové sušenky s povidly
Skořicové sušenky s povidly
Skořicové šneky
Skořicové šneky
Skořicové šneky
Skořicové šneky
  • Recepty.cz
  • Skořicové řezy zdobené hrozny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact