Také jsem použila třtinový cukr a nakyslé křížaly. Dopékala jsem nakonec při 180°C, při původní teplotě jsem cítila z těsta prášek na pečení. I přestože jsem na hotový výrobek nedala ani polevu, ani ho neobalila cukrem, byl hodně sladký. Příště dám cukru méně, holt každý máme jiný vkus. Skořicové hrudky jsou velmi dobré a opravdu výrazně skořicové. PS: Příště se nebudu tvarovat s kuličkami, protože při nakynutí se těsto i křížaly zvětšily a z kuliček se staly kupičky :-)
Místo cukru bíleho jsem použila třtinový, který se hodí ke skořici s jablky, nedělala jsem hrudky, ale vyválela placičky z kuliček a placičky rozčtvrtila před pečením. Výborné křupavé chuťovky. Děkuji za recept výborný nápad a skvělá chuť. Doporučuji.
Dělala jsem je ze zcvrklých jablek, která si říkala o vyhazov a přidala o trochu víc mouky. Měla jsem z těsta po upečení chuťově velice vydařené koláčky, dík za prima nápad ;-) :-)