• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Skořicová křidýlka
Napište svůj komentář k receptu

Skořicová křidýlka

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skořicová křidýlka
Nahrát fotku
 

Suroviny

8 porce
    • 2
      kg kuřecí maso křídla
    • 3
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžička skořice
    • 1
      lžíce med
    • 3
      lžička koření na kuře např. Tabaco nebo klasické Grilovací
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Křídla opláchneme, dáme do mísy, osolíme - (asi 2 lžičky soli), přidáme 3 lžíce sójové omáčky, 1 lžíci medu, 2 lžičky skořice, 3 lžičky koření na kuře a olej. Vše dobře promícháme, necháme aspoň hodinku marinovat a pak naskládáme do pekáčku a podlijeme asi 2 dcl vody. Dáme do vyhřáté trouby - asi na 170 °C péct. Peče se to asi hodinu.
2
Jako přílohu nejčastěji volím chléb anebo brambory pečené na plechu, který vložím do trouby asi 30-40 minut před dopečením křídel.
3
Je to hotovo naráz, křidýlka jsou krásně křupkavá a ta šťávička z křídel, opravdu nemá chybu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Křidýlka od číňana

Křidýlka od číňana

Achillova pikantní křidýlka

Achillova pikantní křidýlka

Křidýlka v marinádě z ančoviček a česneku

Křidýlka v marinádě z ančoviček a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • sarka rudlova | 3. 5. 2013 19:56

    Super, ale omáčky udělám příště víc!

  • bubinka | 12. 10. 2012 22:28

    Výýýborné!!! Milujeme maso na "sladko". Trošku jsem měla obavu z té skořice, ale jakmile jsem ochutnala nemohla jsem najít slov jak je to dobré. Opravdu moooc dobrý recept. Kdo má rád med, určitě mu bude chutnat. Dávám 1

  • Martina Marťásek | 24. 11. 2007 17:04

    Tak dneska jsme měli tato křidýlka na oběd , příteli se nepozdávala ta skořice , ale nakonec jsme se všichni olizovali až za ušima :-)) Dobrotka si zaslouží 1* :-)

  • mina kubikova | 9. 9. 2007 09:52

    na rodinne zrazy na zahrade su dokonale, nasi teenageri sa idu za tym utlct....a moj 75 rocny otecko sa k nim rad vzdy prida. je to za 1*

  • Anonym | 1. 5. 2007 19:02

    Perfektní bašta.Dojedli jsme a nakládala jsem další várku.Chválili všeci.

  • Zapletalka | 25. 2. 2007 19:31

    Moc dobré, byla jsem pochválena

  • Pastis Petite | 24. 2. 2007 21:18

    Dnes večer jsem to dělala. Manžel řekl, že jsou to nejlepší křidýlka za posledních 20 let!

  • Monika | 6. 8. 2006 14:37

    Neuvěřitelně jednduché.Výtečné a pikantní.A ta vůně.Doporučuji zkusit.Zařazuji do oblíbených

  • Petra | 15. 5. 2006 10:45

    Dělala jsem 2x, poprvé přesně podle receptu, ale přeci jen se nám tam zdála ta skořice dost zváštní, proto mě překvapilo, když mě přítel týden nato požádal, jestli bych mu neudělala zase ta dobrá křídýlka, ale tentokrát bez skořice. No, stejně jsem jí tam dala, ale jen poloviční množství. Moc nám to chutnalo, budeme opakovat.

  • Alena Hanusová | 9. 5. 2006 11:11

    To vypadá velice zajímavě. Jsem zvědavá na tu chuť skořice a sojovky....s kuřátkem..mňam

  • Pavlína Svitáková | 9. 5. 2006 09:16

    Zkoušela jsem v sobotu na grilu.Je to bezvadé.Musí se to trošku hlídat,ale výsledek báječný!Za 1*

  • Anonym | 3. 5. 2006 07:32

    Hodina i s přílohou.Příjemná změna chuťová!

  • Jana Kutačová | 30. 4. 2006 09:55

    No,ten čas je přibližný(máme to rádi dobře propečené a to tak,že se i kosti rozpadají)..Jinak upečená křidýlka určitě poznáte.Myslím,že,45 minut stačí.

  • Jana | 29. 4. 2006 10:47

    Vážně se to peče celou hodinu?

  • Anonym | 28. 4. 2006 11:41

    Vynikající! Nejlepší je ta šťávička..Vytírali jsme pot om pekáček rohlíkama a mlaskali.díky.

  • Jana Kutačová | 25. 4. 2006 15:30

    Mám tento recept už dlouhá léta odzkoušený a každý byl překvapený tou kombinací skořice medu a koření..Dávala jsem kdysi křídla na polévku,ale od té doby,co jsem tohle upekla,už je nesmím dělat jinak než medovo-skořicově:o))

  • Tereza Jarčušková | 25. 4. 2006 12:15

    Zaujímavý recept, vyzerá to dobre.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Koření na kuře Kuřecí maso Med Rostlinný olej Skořice Sojová omáčka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krémová slepičí polévka

Krémová slepičí polévka

Káva Tiramisu

Káva Tiramisu

Turecký med

Turecký med

Třešňový závin

Třešňový závin

Naložený hermelín s olivami

Naložený hermelín s olivami

Placičky z hlávkového zelí s česnekovým dipem

Placičky z hlávkového zelí s…

Kynuté máslové koláčky

Kynuté máslové koláčky

Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami

Pečené vepřové ocásky (nejen) s…

Kuře v solné krustě

Kuře v solné krustě

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

17
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
16
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
15
Jednoduché bramborovo-rohlíkové knedlíky
Jednoduché bramborovo…
15
Dort Míša
Dort Míša
15
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Skořicová křidýlka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact